![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FUTBOL KULÜBÜ | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
burhan36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 190 ![]()
Aldığı Alkış: 18 Puan: 21 %9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2009 Saat 09:33 |
|||||||||||||||
KARS MAHALLİ GAZETESİ HÜRYURT YAZARI SAYIN IŞIK ÇAPANOĞLUNA TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN KARSIN VE KARSSPORUN GELECEĞİNE İSMİ GİBİ IŞIK TUTAN AÇIKLAMALAR YAZMIŞ HER KARSLI KENDİNE YAKIŞANI YAPMAYA BAŞLAMALI.....KARSENAL....
![]() |
||||||||||||||||
Herşey serhat Karsımız için.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
HUSO36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 128 ![]()
Aldığı Alkış: 6 Puan: 12 %4 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
burhan yazıyı bulrsan sıteye yayınlarsan sevınırız karssporun gelecegı hakkında ne yazmıs dıe????
|
||||||||||||||||
[**NE Bİ TSYD KUPASI NE FORTİS KUPASI TEK DİLEGİMİZ TURCELL SÜPER LİG KUPASI**]
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Ahiskali Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Nisan-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 2 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
3.lige ilk çıktıgımız sezonda boyle olmuş; bir sezon tutunmuş sonra 2.lige çıkmıştık.. umarım bu sezonda BankAsyA Ya çıkarız..
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
HUSO36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 128 ![]()
Aldığı Alkış: 6 Puan: 12 %4 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
BU SEZON GEÇTİ AMA BİZİM ÜMİTLERİMİZ GEÇMEDİ 100 YAŞIMDA OLSAM BİLE BENİM Bİ KARSLI VE KARSSPORLU OLARAK BU MUTLULUGU YAŞAMAM GEREKİRR........
|
||||||||||||||||
[**NE Bİ TSYD KUPASI NE FORTİS KUPASI TEK DİLEGİMİZ TURCELL SÜPER LİG KUPASI**]
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 196 ![]()
Aldığı Alkış: 32 Puan: 48 %16 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
KARSSPOR TARAFTARI OLARAK TÜM TÜRKİYEDEKİ VE AVRUPADAKİ KARSLILAR SİZLERE SESLENİYİYORUM KARSSPORUMUZU SENEYE BANKASYA BİRİNCİ LİGİNDE GÖRMEK İSDİYORSAK Kİ İSDİYORUZ ALLAHINI SEVEN KARSLILIĞINDAN GURUR DUYAN HER KARSLI KARSSPORUMUZA YARDIM ETSİN BİZİM SİVASSPORDAN NE EKSİYİMİZ VAR LÜTVEN
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
engin Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mayıs-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 127 ![]()
Aldığı Alkış: 15 Puan: 23 %11 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
KARSSPOR FUTBOLCULARINI VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE KUTLARIM.ONLARIN YÜREKTEN OYNAMALARI BİR GÜN HAKETİKLERİ KONUMA GELECEKLERİNİN İŞARETİ OLACAĞINI KARSSPOR İÇİN TER DÖKEN HERKESİN BİR GÜN HEDEFİNE ULAŞACAĞININA İNANIYORUM VE TÜM HEMŞERİLERİMİ BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALARINI BEKLİYOR YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN DAHA İYİ OLACAĞIZ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM |
||||||||||||||||
engin
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
burhan36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 190 ![]()
Aldığı Alkış: 18 Puan: 21 %9 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
karsspor şimdiden gelecek sezona hazırlanmalı KARSLI AYDINLAR SANATCILAR İŞADAMLARI SİYASETCİLER KARSLI VAKIFLAR OTURUP KARS VE KARSSPOR İÇİN DAHA İLERİYE NASIL TAŞIRIZ BUNLARI KONUŞUP TARTIŞIP HER KARSLI ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI ÖZDE OLMALI......KARSENAL.....
![]() |
||||||||||||||||
Herşey serhat Karsımız için.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
|
Forum Atla |