YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınscript>location="ht... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın<meta http-equiv="r... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınYEŞİL BEYAZDIR RENGİMİZ Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKafkas Kartalları Sizin İçin Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınŞAMPİYONLUK BİZİMDE HAKKIMIZZ Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAşk Çekimi Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınErzurumSpor 3 -KARSSPORUMUZ 1 Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTFF 2.Lig 4.Klasman Grubu P... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPORun GELECEĞİ Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPOR 3 - 2 T.Karadenizspor
FUTBOL KULÜBÜ
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | KARSSPOR | FUTBOL KULÜBÜ  
Mesaj icon Konu: KARSSPORun GELECEĞİ Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
burhan36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 190
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 18
%9
Alıntı burhan36 Cevaplabullet Konu: KARSSPORun GELECEĞİ
    Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2009 Saat 09:33
KARS MAHALLİ GAZETESİ HÜRYURT YAZARI SAYIN  IŞIK ÇAPANOĞLUNA TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN KARSIN  VE KARSSPORUN GELECEĞİNE İSMİ GİBİ  IŞIK TUTAN AÇIKLAMALAR YAZMIŞ HER KARSLI KENDİNE  YAKIŞANI YAPMAYA BAŞLAMALI.....KARSENAL....Exclamation
Herşey serhat Karsımız için.
IP  Tesekkur Et
HUSO36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 128
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 6
%4
Alıntı HUSO36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-2009 Saat 16:32
burhan yazıyı bulrsan sıteye yayınlarsan sevınırız karssporun gelecegı hakkında ne yazmıs dıe????
[**NE Bİ TSYD KUPASI NE FORTİS KUPASI TEK DİLEGİMİZ TURCELL SÜPER LİG KUPASI**]
IP  Tesekkur Et
Ahiskali
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 0
%0
Alıntı Ahiskali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2009 Saat 12:40
3.lige ilk çıktıgımız sezonda boyle olmuş; bir sezon tutunmuş sonra 2.lige çıkmıştık.. umarım bu sezonda BankAsyA Ya çıkarız..
IP  Tesekkur Et
HUSO36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 128
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 6
%4
Alıntı HUSO36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2009 Saat 21:55
BU SEZON GEÇTİ AMA BİZİM ÜMİTLERİMİZ GEÇMEDİ 100 YAŞIMDA OLSAM BİLE BENİM Bİ KARSLI VE KARSSPORLU OLARAK BU MUTLULUGU YAŞAMAM GEREKİRR........
[**NE Bİ TSYD KUPASI NE FORTİS KUPASI TEK DİLEGİMİZ TURCELL SÜPER LİG KUPASI**]
IP  Tesekkur Et
gürbüz doğan
Usta Üye
Usta Üye

Gönderilenler: 196
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 32
%16
Alıntı gürbüz doğan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2009 Saat 22:27
KARSSPOR TARAFTARI OLARAK TÜM TÜRKİYEDEKİ VE AVRUPADAKİ KARSLILAR SİZLERE SESLENİYİYORUM KARSSPORUMUZU SENEYE BANKASYA BİRİNCİ LİGİNDE GÖRMEK İSDİYORSAK Kİ İSDİYORUZ ALLAHINI SEVEN KARSLILIĞINDAN GURUR DUYAN HER KARSLI KARSSPORUMUZA YARDIM ETSİN BİZİM SİVASSPORDAN NE EKSİYİMİZ VAR LÜTVEN
IP  Tesekkur Et
engin
Usta Üye
Usta Üye

Gönderilenler: 127
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 15
%11
Alıntı engin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2009 Saat 08:31

KARSSPOR FUTBOLCULARINI VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE KUTLARIM.ONLARIN YÜREKTEN OYNAMALARI  BİR GÜN HAKETİKLERİ  KONUMA GELECEKLERİNİN İŞARETİ OLACAĞINI  KARSSPOR İÇİN TER DÖKEN HERKESİN BİR GÜN HEDEFİNE ULAŞACAĞININA İNANIYORUM VE TÜM HEMŞERİLERİMİ BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALARINI BEKLİYOR YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN DAHA İYİ OLACAĞIZ  BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM

engin
IP  Tesekkur Et
burhan36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 190
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 18
%9
Alıntı burhan36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2009 Saat 15:53
karsspor şimdiden gelecek sezona hazırlanmalı KARSLI  AYDINLAR SANATCILAR İŞADAMLARI SİYASETCİLER KARSLI VAKIFLAR  OTURUP KARS VE KARSSPOR İÇİN DAHA İLERİYE NASIL  TAŞIRIZ BUNLARI KONUŞUP TARTIŞIP HER KARSLI ELİNİ TAŞIN ALTINA  KOYMALI ÖZDE OLMALI......KARSENAL.....Exclamation
Herşey serhat Karsımız için.
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla