![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LİG MAÇLARIMIZ | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
kaiser Süper Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 12-Şubat-2008 Konum: Sakarya Gönderilenler: 678 ![]()
Aldığı Alkış: 132 Puan: 234 ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2009 Saat 14:58 |
|||||||||||||||
25.10.2009 13:30 da maç...
|
||||||||||||||||
tutmazsan KARS olursun SARS! ๏̯͡๏)
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 568 ![]()
Aldığı Alkış: 132 Puan: 276 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||||||||||||||
Haydi Başarılar Kars'ıma Yeni Hocamızla Süper Bir Başlangıç Yapalım...
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
aliasker Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2008 Konum: Diyarbakır Gönderilenler: 288 ![]()
Aldığı Alkış: 18 Puan: 36 %6 |
![]() |
|||||||||||||||
inşallah hadi hayırlısı başarılar dilerim.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
mehdi Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ağustos-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 47 ![]()
Aldığı Alkış: 7 Puan: 9 %14 |
![]() |
|||||||||||||||
gerçekten bu iki maç ligdeki kaderimizi belirler diye düşünüyorum karssporum kazanırsa playoffa gitmek için buyük bi yol aşmış olur.
|
||||||||||||||||
karabağ
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | KARSLI 36, | |||||||||||||||
KARSLI 36 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 32 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() |
|||||||||||||||
değerli hemşerilerim pazar saat 13 30 da bağlum stadında buluşalım pursakları rahat yeneceğimize eminim ama seyirci desteğide şart
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karslım Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 66 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 2 %3 |
![]() |
|||||||||||||||
HAYDİ KARSSIM BİTİRBU İŞİ GÜZEL GÜNLER YAKINDA
|
||||||||||||||||
ÇARŞI
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
dedocan Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 53 ![]()
![]() |
|||||||||||||||
offffffffff karsım offfffffff yenile yenile pursaklaramı yeniliyon gözümsün benim hadi utandırma bizi yen sunları....
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
dedocan Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 53 ![]()
![]() |
|||||||||||||||
ikinci yarı onlara kim oldugumuzu gösrecez demedi demeyin hemde 5 gol atacagız...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 814 ![]()
Aldığı Alkış: 200 Puan: 453 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||||||||||||||
maalesef 2 oldu
|
||||||||||||||||
![]() Sadece Yaşamak İçin mi Vardır Güzel Günler Uğrunda Beklemekte Güzel KARSLIYIZ KARSSPORLUYUZ.!! - KARSAKLAR - |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
engin Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mayıs-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 208 ![]()
Aldığı Alkış: 23 Puan: 35 %11 |
![]() |
|||||||||||||||
karslım.ismail size sesleniyorum bugaşspor maçına ankaraya maça gelirmisiniz bu maç çok önem taşıyor. gelieseniz beni haberdar edin 31 aralık cumartesi gece biner pazar günü orada oluruz. naç bittiminde geri döneriz sizde telefonumun numarsı var. allah nasip ederse ben oradayıım sizlerde yanımda olursanız sevinirim. telefonuzu bekliyorum 0531 633 89 36 |
||||||||||||||||
engin
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |