![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BASINDA KARS SPOR | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
kafkaskartali36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2007 Konum: Muğla Gönderilenler: 436 ![]()
Aldığı Alkış: 19 Puan: 31 %4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Kasım-2009 Saat 17:17 |
|||||||||||||||
TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden Karsspor’a eski yönetimden tepki geldi. Geçmiş dönem yöneticilik yapan Genel Sekreter ve Medya Sorumlusu Ali İhsan Alınak, mevcut Karsspor Yönetiminin istifasını istedi.
Ali İhsan Alınak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yönetimimiz döneminde almış olduğumuz karar gereğince; 18.06.2009 tarihinde Kars Sanat Merkezi’nde Olağanüstü Genel Kurul yaptık. Yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimlerinin yapıldığı kongreden adı geçen arkadaşlarımız seçildiler. Hiçbir kurula aday olmadığımız bu süreçte; Karsspor Kulübü yönetimi olarak, 10 yıl profesyonel lige çıkma mücadelesi veren takımımızın mücadelesini kalıcı kılmak ve taçlandırmak için profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştık. Amatör ruh ve profesyonel bilgi birikimiyle kentimizde heyecan yarattığımızı belirtmek isteriz” dedi. Karsspor’un bir marka olduğunu da belirten Alınak, “Karsspor’u bu duruma getiren geçmişte kongre kararı almış olan eski yönetim; ‘Karsspor ruhu’ ve ‘Karsspor markası’ prensibine göre davranış belirlemiş ve gereğini yapmıştır. Karsspor’u profesyonel ligde, ligin en iyi takımları arasına sokan ve saygı uyandıran ruhu yaratan, başta eski Belediye Başkanı ve kulübümüzün fahri başkanlığını da yapan Naif Alibeyoğlu’nun emeklerini unutmayacağız. Karsspor’u amatörden 3. lig’e, 3. lig’den 2. lig’e taşıyan yönetim kurulu üyelerimizi, taraftarlarımızı, teknik kadro ve futbolcularımızı minnet duygularımla selamlıyorum. Geçmişte maçlarımızı takip eden, maddi ve manevi olarak bizleri yalnız bırakmayan değerli Karslılarla sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler eski yönetim olarak, bizden sonra görev alan yeni yönetim kurulunun bu prensiplere sadık kalarak geleceklerini belirlemesi gerektiğini özellikle vurguladık. Bizler çıtayı yükselterek hedefimiz 1. lig olmalı dedik.” Alınak, daha sonra şunları söyledi: “Takımı kuran teknik kadronun istifası, futbolcuların huzursuz ve moralsiz oluşları, yönetimde olmayıp ancak kulüp adına basında boy gösteren yetkisiz kişilerin durumu bizleri olaya müdahale etmeye zorlamıştır. Karsspor maçlarda ruhunu kaybeden sonuçlar almakta ve ligden düşebilecek bir süreç yaşamaktadır. Mevcut yönetim bu sorunları aşacak iradeye sahip değildir. Yönetimin Karsspor’a talip olanların önünü açması için istifa edip genel kurul kararı alması gerekir. Bizler bebekken alıp yürümesini sağladığımız koşup oynamasını izlediğimiz çocuğumuzun ölmesini asla kabul etmeyeceğiz. Bu anlamda geçmişi karalama kampanyası ile bugünkü başarısızlıklarını öreteceğini zanneden yönetimi acilen istifaya çağırıyorum. Karsspor layık olduğu yönetimi seçecek güçtedir. Takdir bundan sonraki süreçte Kars halkının vicdanındaki yerimizdir” PolitiKARS Bedir Altunok var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i.target = "_blank"; |
||||||||||||||||
herşey karsspor için
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
KARSLI 36 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 32 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
bütün taraftarın söyleceği lafları söylemiş ağzına sağlık
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
KARSLI 36 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 32 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ancak küme düşmez bu puanla kardeşim haftaya kırşehir erzurum maçlarından karssporun hanesine 6 puan yazılacak biz yükselme grubuna çıkar diyoruz takımımız sen düşecek diyorsun bu liğden düşecek takımlar belli 1 erzurumspor 2 kırşehirspor 3 pursaklarspor bekleyin görün
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 284 ![]()
Aldığı Alkış: 41 Puan: 66 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
BEYLER BEN BİR KARSSPOR TARAFTARI OLARAK ŞU İSDİFA TALEBİNDE BULUNAN ESKİ YÖNETİMİN SÖZDE BASIN SÖZCÜSÜYÜMÜŞ KINIYORUM ADAM UTANMASA KARSSPORU KÜME DÜŞECEK DİYECEK BUKADARMI SİZİN KARSSPORLUĞUNUZ AYITIR BEN KARSSPORUMUN GELECYİNİ ÇOK İYİ GÖRÜYOM TÜM KARSLILARA SESLENYOM TAKIMIMIZA KATKIMIZ NEKADARSA YAPALIM YETER İNANIN ÇOK GÜZEL GÜNLER KARSSPORUN OLACAK DÜŞECEK TAKIMLAR BİZİ HİÇ LGİLENDRMEZ BİZ DÜŞMEMEYE DEYİL ZİREE OYNUYOZ BUNA HERKES İNANSIN |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karslıbedo Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2009 Konum: Kars Gönderilenler: 11 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 3 %27 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
karsspor seyircisiiiiiiiiiiiii
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karoon Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Haziran-2009 Konum: Kars Gönderilenler: 64 ![]()
Aldığı Alkış: 4 Puan: 5 %6 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Alınak denilen adam haddini aşmıştır.Mevcut yönetim takip edebildiğim kadarıyla bu eskilerin borcunu temizlediği için futbolculara para verememekte o kadar karsı ve karsporu seviyrsa gelsin maddi destek versin takıma o şekilde sahip çıksın üç kuruş katkıları yok,baktılar borçta silindi yine çıktılar piyasaya ama bu halk bu takımı onlara yedirmez.Yeni yönetimde bence teşekkürü hak ediyor 1 trilyona yakın borcu ödeyip ve bu zorlukalara rağmen takımı orta sıralarda tutmayı başarmaları gerçek bir mucize.umut ediyorum her şey çok daha güzel lacak.Önümüzdeki haftalar özellikle alacağımıziki galibiyet bizi yine yarışın içine sokacak bu boş gevezeliklerde bitecektir.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karslıbedo Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2009 Konum: Kars Gönderilenler: 11 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
arkadaşlar karssporun başına ismail aytemiz gelse karsspor maddi durumlar ii olur şimdiki başkanımız acın teki
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karslım Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 66 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 2 %3 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
OKADAR İYİYDİNİZDE OBOCU BIRAKMASAYDINIZ İŞ ADAMLARIMIZ NEDEN YARDIM YAPMIYOR HİÇ ARAŞTIRDINIZMI ÇÜNKÜ GEÇEN DÖNEMLERDE SİZE VERDİKLERİ PARALAR ÇARCUR EDİLMİŞ ŞİMDİKİ YÖNETİM BU DURUMDA ZORDA KALMIŞTIR YİNEDE HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARS SPOR
|
||||||||||||||||
ÇARŞI
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | KARSLI 36, | |||||||||||||||
burhan36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 208 ![]()
Aldığı Alkış: 19 Puan: 22 %9 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
HER ŞEY KARSSPOR İÇİN...TAKIMINA SAHİP ÇIK TAKIMINA SAHİP OL... |
||||||||||||||||
Herşey serhat Karsımız için.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
butakıma biraz yardım
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |