YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPOR ERZURUMSPOR. 14 HAFTA Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarsspor'da 'POLE... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPOR 0 - 1 Kırşehirspor... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayıninternet sitemiz yenilenece... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınBugsaş:3 Karsspor:0 Maç Gör... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınişte yeni transferlerimiz Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınYÖNETİM İSTİFA!!! Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarsspor'da İSTİFA ÇAĞ... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınBuğsaşspor 3 - 0 KARSSPOR |... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınPursaklarspor 2 - 0 KARSSPO...
FUTBOL KULÜBÜ
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | KARSSPOR | FUTBOL KULÜBÜ  
Mesaj icon Konu: Karsspor'da 'POLEMİK' Büyüyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kaiser
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Gönderilenler: 678
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 132
%19
Alıntı kaiser Cevaplabullet Konu: Karsspor'da 'POLEMİK' Büyüyor
    Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2009 Saat 13:11
KARSSPOR’DA POLEMİK BÜYÜYOR

Geçtiğimiz günlerde Karsspor Eski Yöneticilerinden Ali İhsan Alınak’ın, Karsspor yönetimini istifaya davet etmesinin ardından dün de bir internet sitesine açıklamada bulunan Karsspor Kulüp Başkanı Rıfat Yıldız’a Alınak’tan cevap geldi.

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden Karsspor’da polemik büyüyor. Eski ve yeni yönetimin Karsspor’un gidişatıyla ilgili ardı ardına yaptıkları açıklamalar kamuoyu tarafından pür dikkat izleniyor. Bir kentin tanıtımında en önemli unsurların başında gelen spor özellikle de futbolun, başarıyı yakalaması gerekiyor. Bu başarı ilk olarak 2 yıl önce Karsspor’un 2. lige çıkmasıyla yakalandı.

GEÇMİŞE DÖNELİM

08.06.2009: KARSSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

TFF 2. lig 4. grupta mücadele eden Karsspor Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

Karsspor Kulübü Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Karsspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar gereğince; 18.06.2009 tarihinde saat: 10.00’da Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerindeki Kars Sanat Merkezi’nde Olağanüstü Genel Kurul yapacaktır.

Karsspor Genel Sekreter ve medya sorumlusu Ali İhsan Alınak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Karsspor Kulübü yönetimi olarak, sporun barış ve kardeşlik havasında geçmesini isteyen ve bu amaçla gerekli hassasiyeti gösteren kulübümüzün, yanlı tavır ve davranışlar karşısında sağduyulu davranış sergilediğini, ‘Doğunun uygar kenti Kars’ sloganın söylemden ibaret olmadığını, gelen tüm konuklarımıza karşı konukseverlik göstererek yaptığımıza inanıyoruz. 10 yıl profesyonel lige çıkma mücadelesi veren takımımız, mücadelesini kalıcı kılmak ve taçlandırmak için profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalışmıştır. Amatör ruh ve profesyonel bilgi birikimiyle kentimizde heyecan yarattığımızı belirtmek isteriz” dedi.

Alınak daha sonra şunları söyledi: “Karsspor bir marka olmak durumundadır, Karsspor’u bu duruma getiren kongre kararı almış olan mevcut yönetim ‘Karsspor ruhu’ ve ‘Karsspor markası’ prensibine göre davranış belirlemiş ve gereğini yapmıştır. Karsspor’u profesyonel ligde, ligin en iyi takımları arasına sokan ve saygı uyandıran ruhu yaratan, başta eski Belediye Başkanı ve kulübümüzün fahri başkanı Naif Alibeyoğlu’nun emeklerini unutmayacağız. Karsspor’u amatörden 3. lig’e, 3. lig’den 2. lig’e taşıyan yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza, teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkürlerimizi sunuyor minnet duygularımızla selamlıyoruz. Maçlarımızı gurbette takip eden, maddi ve manevi yalnız bırakmayan değerli Karslılar’a sonsuz teşekkürler. Bundan sonra görev alacak yeni yönetim kurulu ve teknik heyet bu prensiple geleceklerini belirleme durumundadırlar. Hedefimiz 1. lig olmalı. Artık Naif Alibeyoğlu ve ekibinin yaratmış olduğu Karsspor kulübü geleceğini yaratacak ve Karslılar’ın sahiplenmesini istemektedir. Tüm doğal süreçler gibi maddi ve manevi desteği çekilen bir kulübün yaşama şansı yoktur. Mevcut belediye yönetimi ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Karsspor kulübünü sabote eden davranışlardan kurtulması ve sahiplenmesi Karslı olmanın olmazsa olmaz şartıdır. Bizler bebekken alıp yürümesini sağladığımız koşup oynamasını izlediğimiz çocuğumuzun ölmesini asla kabul etmeyeceğiz. Mevcut Belediye yönetiminin ve Karsspor’a talip olanların önünü açmak için genel kurul kararı aldık. Takdir bundan sonraki süreçte Kars halkının vicdanındaki yerimizdir”

ALINAK’TAN İSTİFA ÇAĞRISI

04.11.2009: KARSSPOR'DA İSTİFA ÇAĞRISI

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden Karsspor’a eski yönetimden tepki geldi. Geçmiş dönem yöneticilik yapan Genel Sekreter ve Medya Sorumlusu Ali İhsan Alınak, mevcut Karsspor Yönetiminin istifasını istedi.

Ali İhsan Alınak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yönetimimiz döneminde almış olduğumuz karar gereğince; 18.06.2009 tarihinde Kars Sanat Merkezi’nde Olağanüstü Genel Kurul yaptık. Yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimlerinin yapıldığı kongreden adı geçen arkadaşlarımız seçildiler. Hiçbir kurula aday olmadığımız bu süreçte; Karsspor Kulübü yönetimi olarak, 10 yıl profesyonel lige çıkma mücadelesi veren takımımızın mücadelesini kalıcı kılmak ve taçlandırmak için profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştık. Amatör ruh ve profesyonel bilgi birikimiyle kentimizde heyecan yarattığımızı belirtmek isteriz” dedi.

Karsspor’un bir marka olduğunu da belirten Alınak, “Karsspor’u bu duruma getiren geçmişte kongre kararı almış olan eski yönetim; ‘Karsspor ruhu’ ve ‘Karsspor markası’ prensibine göre davranış belirlemiş ve gereğini yapmıştır. Karsspor’u profesyonel ligde, ligin en iyi takımları arasına sokan ve saygı uyandıran ruhu yaratan, başta eski Belediye Başkanı ve kulübümüzün fahri başkanlığını da yapan Naif Alibeyoğlu’nun emeklerini unutmayacağız. Karsspor’u amatörden 3. lig’e, 3. lig’den 2. lig’e taşıyan yönetim kurulu üyelerimizi, taraftarlarımızı, teknik kadro ve futbolcularımızı minnet duygularımla selamlıyorum. Geçmişte maçlarımızı takip eden, maddi ve manevi olarak bizleri yalnız bırakmayan değerli Karslılarla sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler eski yönetim olarak, bizden sonra görev alan yeni yönetim kurulunun bu prensiplere sadık kalarak geleceklerini belirlemesi gerektiğini özellikle vurguladık. Bizler çıtayı yükselterek hedefimiz 1. lig olmalı dedik.”

Alınak, daha sonra şunları söyledi:

“Takımı kuran teknik kadronun istifası, futbolcuların huzursuz ve moralsiz oluşları, yönetimde olmayıp ancak kulüp adına basında boy gösteren yetkisiz kişilerin durumu bizleri olaya müdahale etmeye zorlamıştır. Karsspor maçlarda ruhunu kaybeden sonuçlar almakta ve ligden düşebilecek bir süreç yaşamaktadır. Mevcut yönetim bu sorunları aşacak iradeye sahip değildir. Yönetimin Karsspor’a talip olanların önünü açması için istifa edip genel kurul kararı alması gerekir. Bizler bebekken alıp yürümesini sağladığımız koşup oynamasını izlediğimiz çocuğumuzun ölmesini asla kabul etmeyeceğiz. Bu anlamda geçmişi karalama kampanyası ile bugünkü başarısızlıklarını öreteceğini zanneden yönetimi acilen istifaya çağırıyorum. Karsspor layık olduğu yönetimi seçecek güçtedir. Takdir bundan sonraki süreçte Kars halkının vicdanındaki yerimizdir”

KARSSPOR YÖNETİMİNİN CEVABI:

ÖNCEKİ GECE: KARSSPOR'DAN KINAMA!

Karsspor Başkanından basın açıklaması

Eski Belediye Başkanımız Sayın Naif Alibeyoğlu takımı yoktan var ederek bu seviyelere getirmiştir. Ancak Naif beyin adını kullanarak, yönetimi istifaya davet eden eski yönetici Ali İhsan bey büyük bir çelişki içindedir! Ali İhsan bey’e soruyorum; Bu işe bu kadar talipli iseniz, neden bırakıp kaçtınız? Eski Başkanın seçimi kaybetmesi sizin kendinize olan güveninizi kaybetmenize mi neden oldu? Artık kaynak bulamayacağınızı düşünerek bu işi bırakıp kaçtınız!

Alibeyoğlu ismi ve desteği olmadan bu işi yapamayacağınız apaçık ortadayken yönetimi istifaya çağırmayı gerektirecek bir açıklamayı neden yapıyorsunuz? Biz yeni yönetim olarak, şimdiye kadar 567 bin Türkiye futbol federasyonuna, 279 bin icralara,153 bin Futbolcu, teknik heyet ve tesis masrafına ödeme yaptık!

Şimdi soruyorum sizlere; Bunun neresi başarısızlık? Sezon başında elimizde bir futbolcu yokken, şuanda 27 futbolcumuzun olması, bu mu başarısızlık? Mali Milli takımının hocasını getirmemiz mi başarısızlık?

Yoksa Fikstürde yerimizi mi şaşırdınız, Sayın Alınak?

Ben bugüne kadar eski yönetimi sportif faaliyetlerinden ötürü hep ön plana çıkardım, her ortamda bunu dile getirdim. Eski Belediye Başkanımızın ismini hiçbir zaman tartışmaya açmadım, açtırmamda!

Sizden de ricam eğer o ismi seviyorsanız o isim üzerinden popülizm yapmayın!

Tüm bu olumsuz çıkışlara rağmen, Kars spor, sportif anlamda kazandığı olumlu ivmeye devam edecektir!

Zaman birlik ve Kars spora destek olma zamanıdır, tüm Kars halkının bu davaya sahip çıkması gerekmektedir, yıkıcı değil yapıcı olma zamanıdır. Bu tür olumsuz saçma açıklamaları Kars halkının takdirine sunuyorum, başarımız göz önündedir!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ALINAK’TAN CEVAP:

DÜN: KAÇMADIK, BİRİLERİNİN ÖNÜNÜ AÇTIK

Karsspor Başkanı Sayın Rıfat Yıldız’ın açıklamalarını acemice, mesnetsiz ve gerçekleri ifade etmeyen bir mantıkla yaptığını gördük. Karsspor yönetimini istifaya davet ederken gerekçeleri açık ve net ortaya koydum. Kişisel hiçbir polemiğe girme ihtiyacı duymadım. Kişisel polemikler zayıf ve yeteneksiz insanların işidir.

8 yıl kulüp yöneticiliği yaptığım için gelinen süreci yorumlamak ve bu konuda tavır belirlemek en doğal hakkımdır.

Karsspor’dan istifa ederken ve genel kurul kararı alırken temel prensibimiz seçimle gelen Sayın Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Karsspor’a sahip çıkabilmesi için medenice olması gereken bir tavır sergiledik. Karsspor’u yönetememek ve kaynak bulamamak gibi bir çözümsüzlüğün içerisinde istifa etmedik. Geçmiş açıklamalarımda olduğu gibi Karsspor markasını ve kentte yaratmış olduğu heyecanı daha ileriye g**ürecek kadroların ve ekiplerin önünü açmaktı, devamında da yanlış olan ve Karsspor’u sakındığımızı belirterek ona sahip çıkacağımızı da dile getirmiştik. Sayın Başkanın “Karsspor’da futbolcu ve teknik kadro kalmamıştı” açıklaması talihsiz bir açıklamadır. Tüm spor kulüpleri futbolcu transferlerini yıllık yapar ve bu transfer süresinin bitim tarihi Mayıs ayının sonudur. Doğal olarak kulübün resmi kayıtta sözleşmeli futbolcusunun olmaması doğaldır.

Hiçbir zaman popülist bir yaklaşım içerisinde olmadık. Karsspor’u 3. ligden 2. lige taşıyan ve 2. ligde ilk 5 takım içerisinde sezonu kapatan Ramazan Silin ve ekibinin takımdan ayrılışı dikkate değerdir. Asıl sorun takımın bundan sonraki durumunun ne olacağının tartışılmasıdır. Kişisel kanaatim ve yöneticilik tecrübem takımın daha alt seviyelere düşeceğidir. Müdahalemiz ve tepkim bu kaygılar çerçevesindedir.

PolitiKARS
Bedir Altunok
tutmazsan KARS olursun SARS!      ๏̯͡๏)
IP  Tesekkur Et
KARSLI 36
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 0
%0
Alıntı KARSLI 36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2009 Saat 08:12
ali  ihsan  alınak  doğru  söylüyor   takım  küme  düşüyor   kırşehir   erzurum    kars   küme   düşecek    yönetim   istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IP  Tesekkur Et
KARSLI 36
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı KARSLI 36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2009 Saat 15:51
ola bu adam  mali  milli takımını  nasıl  çalıştırmış   ben   3  haftadır  düşünüyorum  bu  takım  galip gelene  kadarda  düşüneceğim
IP  Tesekkur Et
barisaybirdi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 99
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 19
%19
Alıntı barisaybirdi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2009 Saat 17:18
Kamerunda iki takım çalıştırdığı doğrudur. Ancak Mali Milli Takımını çalıştırdığını belgeleyen en ufak bir belge, bilgi bulamadım. Ayrıca takıma takım oyunu oynatamayan, ofansif atakları kanatlara taşıyamayan, forvetleri hiç kullanamayan bir sistemi var. Bunlar ne antrenmanı yapıyorlar çok merak ediyorum. Hiç mi gol çalışması yapmazlar, hiç mi duran top çalışması yapmazlar. Kars'ımızın değerli basınından rica ediyorum hocayı lütfen konuşturun, takımı sahipsiz bırakmayın ve eks*k gördüğünüz tüm konuları lütfen eleştirin.
IP  Tesekkur Et
karslım
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 66
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 2
%3
Alıntı karslım Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:04
BU TAKIMA NE OLDU KESİN BİR KOMPLO OLABİLİR DÜNE KADAR AYNI TOPÇULAR OYNAMIYORMUYDU ŞİMDİ NE OLDUDA KÖTÜ SONUÇLAR ORTAYA ÇIKTI PARA PARA PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ÇARŞI
IP  Tesekkur Et
KARSLI 36
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı KARSLI 36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:23
değerli hemşerilerim   geçen  karssporun başkanı  en az  borcu  olan kulüp  karsspordur  dedi  peki  borç  azsa  futbolcularda  aynı  futbolcular  ben  burada  bütün  suçu  mali   milli takımının  sözde  hocasında  buluyorum  sizlere  soruyorum  ramazan  hoca  gitmeseydi   pursaklarspordan  3  puan    buğsaşspordan  en az  1  puan  kırşehirspordan  3  puan  alamazmıydık  toplan  7  puan  şimdiki  puanımızın  yarısı  yani  toplam  23  puanımıız  olacaktı  takımda  ilk  5   in  içinde  olacaktı  ama  gittikçe  hedeften  uzaklaşıyoruz   hatta  böyle  giderse  küme  düşmeye  adayız   ankarada  bütün  arkadaşların  maskarası  olduk  her  pazartesi  bütün  arkadaşlar   karsspor  yine  yenilmiş  diye  dalga  geçer  oldular  inşallah  erzurumspor  maçından  3  puan aLIRIZDA  BİRAZ  RAHATLARIZ   İNŞALLAH  BUNDAN SONRA  YİNE  GALİBİYETLERİN  DEVAMI  GELİR   BÜTÜN  TESELLİMİZ  HOCANIN  BİRAZ  ZAMAN   İSTEMESİ  İŞTE  BENDE  O  ZAMANI  BEKLİYORUM  
IP  Tesekkur Et
barisaybirdi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 99
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 19
%19
Alıntı barisaybirdi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:10
Sevgili Hemşehrim aynen dediğin gibi, ankarada Karsspor sempatisi yaptırdığımız tüm arkadaşlara madara durumdayız şu anda. Problem neydi tam olarak bilmiyoruz ama Ramazan hocayla sezon sonunu görmeliydik. Ramazan hoca bizden gönderildiği günün ertesinde Ankara Demirspor ile sözleşme imzaladı. Uyum içindeki bir takımın içine resmen bir dinamit atıldı. Mali milli takımının sözde hocalığını yapan Mahmut Alpaslan'ı büyük bir ciddiyetle göreve davet ediyoruz.
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: KARSLI 36,
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla