![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LİG MAÇLARIMIZ | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 284 ![]()
Aldığı Alkış: 41 Puan: 66 ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2009 Saat 19:31 |
|||||||||||||||
evet seneye üçüncü ligde oynayacak erzurumsporla bankasya birinci ligini hedef seçip hızla hedeften uzaklaşan düşme potasına yaklaşan karsspor iki komşu ve iki sahipsiz takımın hiçde umrumda deyil ne olursa olsun hedefsiz kaldınmı heyacanda kalmıyor inşallah centilmence geçer maç karsspor maçtan galip gelir yanlız karsspor taraftarının gönlünü alamaz sonraki maçları galip bitirirse ancak o zaman olur
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karslım Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 66 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 2 %3 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
HAYDİ KARS SPORUM YEN ŞU ERZURUMU YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇELİM BAŞARILAR
|
||||||||||||||||
ÇARŞI
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
KARSLI 36 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 32 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
bu maçta 0 0 biter
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 284 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ya karslı helal olsun ne güzel karsspor taraftarına ve vutbolcularına morel veriyorsun kardeş bende çok kızmışım vakat karsspor erzurumsporu çok rahat yenecektir bunu iyi bil öyle 0.0 olmuyor bende diyormki 5. 0hadi bakalım
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
HAYDİ TÜM KARLILAR TAKIMA KÜSMEK YOK ALLAHINI SEVE TAKIMIMIZI DESDEKLESİN LÜTVEN BU GİDİŞE DUR DİYECEYİZ İNŞALLAH MOREL İÇİN FARKLI KAZNANALIM
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
KARSLI 36 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 32 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
sevgili hemşerim gürbüz dogum tarihin olmadığı için abimi kardeşmi diye hitap edemedim kusura bakma ama ben çok kızgınım buğsaşspor neysede pursaklar ve kırşehire nasıl puanları verdik deli oluyorum onun için yazdım kusura bakma inşallah senin dediğinde olmaz 7 o olur hangi karslı istemez hoşcakal allaha emanet ol değerli hemşerim
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Since 1968 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Aralık-2008 Konum: Erzurum Gönderilenler: 10 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 3 %30 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
BU MAÇ Bİ-ZİM ;)
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 568 ![]()
Aldığı Alkış: 132 Puan: 276 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Dostluk içinde kazanan Karsspor olsun :)
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
KARSLI 36 HEMŞERİM SENİN CANIN SAĞOLSUN BEN 45 YAŞINDAYIM 30 SENEDİR İZMİRDE YAŞIYOM YANLIZ KARSI VE KARSSPORU CANLI YAŞIYORUM İNŞALLAH ÇOK KISA ZAMANDA KARSSPORU BANKASYA BİRİNCİ LİGDE GÖRÜRÜZ SAYGILAR HEMŞERİM
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | KARSLI 36, | |||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
since 1968 sen rüyamı görüyorsun
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |