YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınOfspor 1 - 0 KARSSPOR | 4. ... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarssporumuza Destek Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAylık Para Yatırma Projesi Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarsspor - Aksarayspor Maçı... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınkarsspor'a acil stad Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın***Rüştü-Tolga-Volkan*** Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınMini flash golf oyunu Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın3 Boyutlu Flash Araba Yarış... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınMotorla Atlama Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKaliteli Flash Oyun Siteleri
KARS SPOR TARİHİ VE RESİMLERİ
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | KARSSPOR | KARS SPOR TARİHİ VE RESİMLERİ  
Mesaj icon Konu: Yayınlanmasını İstediği Fotoğrafları Ekleyebir... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   5 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Admin
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 218
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 105
%48
Alıntı Admin Cevaplabullet Konu: Yayınlanmasını İstediği Fotoğrafları Ekleyebir...
    Gönderim Zamanı: 05-Mart-2007 Saat 01:01

Elinizde Bulunan Kars Spor Resimlerini Kars Spor Tarihi Ve Resimleri Kateogirise Ekleyebilirsiniz Clap

Düzenleyen Admin - 05-Mart-2007 Saat 01:12
Karsspor'a Destek Vermek İsteyenler İçin Hesap Numarası Aşağıdadır.
IP  Tesekkur Et
SAKLIKENT
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 1
%50
Alıntı SAKLIKENT Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2007 Saat 10:25
biz kars sporun her zaman yanındayız elimden gelse her şey yapıcammmmmmm
IP  Tesekkur Et
Admin
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%48
Alıntı Admin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2007 Saat 23:05
SAKLIKENT ilginiz için Teşekkürler En Büyük Kars Spor
IP  Tesekkur Et
erdem_36_75
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 2
%66
Alıntı erdem_36_75 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2007 Saat 19:06
erdemyıldız.
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: senturk36, eren çakmaz,
lider
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 6
%100
Alıntı lider Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ağustos-2007 Saat 21:16

ARKADAŞLAR BAZEN YOLDA GİDERKEN BAKIYORUM İNSANLAR ARAÇLARININ İÇİNE ASMIŞLAR SİVAS SPOR BURSA SPOR FALAN....DÜŞÜNÜYORUM NEDEN BİZLER KARS LILAR ARAÇLARIMIZA FLAMA ASMIYORUZ.ARAŞTIRDIM  ALIP TAKAYIM DİYE,YAZIKLAR OLSUN Kİ BİR FLAMAMIZ BİLE YOK MUŞ SATILMIYORMUŞ.BEN SİZİN KANALINIZLA YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM FLAMA ATKI YAPTIRIN VE BU SEZONU KARSLILARIN ARAÇLARINI SÜSLEME SEZONU İLAN EDİN HEM KULÜP KAZANSIN HEMDE PSİKOLOJİMİZ DÜZELSİN.EMİNİM BENİM GİBİ GURBETTE OLUP DÜŞÜNEN HEMŞEHRİLERİMİZ VARDIR.

kanuni motos*klet ana bayii
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: YILMAZEL, ambarcı, KOBRARS, HUSO36, necay,
Admin
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%48
Alıntı Admin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ağustos-2007 Saat 16:48
Orjinalini yazan: lider

ARKADAŞLAR BAZEN YOLDA GİDERKEN BAKIYORUM İNSANLAR ARAÇLARININ İÇİNE ASMIŞLAR SİVAS SPOR BURSA SPOR FALAN....DÜŞÜNÜYORUM NEDEN BİZLER KARS LILAR ARAÇLARIMIZA FLAMA ASMIYORUZ.ARAŞTIRDIM  ALIP TAKAYIM DİYE,YAZIKLAR OLSUN Kİ BİR FLAMAMIZ BİLE YOK MUŞ SATILMIYORMUŞ.BEN SİZİN KANALINIZLA YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM FLAMA ATKI YAPTIRIN VE BU SEZONU KARSLILARIN ARAÇLARINI SÜSLEME SEZONU İLAN EDİN HEM KULÜP KAZANSIN HEMDE PSİKOLOJİMİZ DÜZELSİN.EMİNİM BENİM GİBİ GURBETTE OLUP DÜŞÜNEN HEMŞEHRİLERİMİZ VARDIR.

Görüş ve istekleriniz için Teşekkür ederiz En kısa zamanda bu tür sorunlar ele alınacaktır. Faikbey Cad. Karsspor Kulübü Bürosundan Bilgi Alabilirsiniz
IP  Tesekkur Et
YILMAZEL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 52
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 15
%28
Alıntı YILMAZEL Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2007 Saat 13:33
Orjinalini yazan: lider

Umarım en kısa zamanda düşündüğün şeyler gerçekleşir arkadaşım gerçekten önemli bi konuya değinmişsin tanıtım önemlidir
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: araslı,
KÖRFEZ
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 2
%18
Alıntı KÖRFEZ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2007 Saat 09:57
BEN KARS TA ÜNİ. OKUDUM.MAÇLARIN ÇOĞUNDA GELDİM TARAFTARI ÇOŞTURDUM .KOCAELİSPOR LUYUM (ARDAHAN GÖLE LİYİM) KARSSPOR İÇİN BİRÇOK PLANIM VARDI AMA GERÇEKLEŞMEDİ BUNA EN BÜYÜK ENGELDE TRİBÜNDEKİ DİSPLİNSİZLİK TECRÜBESİZLİK Tİ BİDE CESARETSİZLİĞİ .AMA BU SİTENİNİN AÇILMASI GÜZEL BİR BAŞLANGIŞ OLMUŞ HAYIRLI OLSUN BENİ TANIYAN HERKESE SELAM TRIBUNDE YAPILMASI GEREKEN İYİ BİR ORGANİZASYON VE GENÇLERİ GÜZEL YÖNLENDİRMEKTİR(KUFURU ENGELMEKE SADECE DESTEK)
   HARBİLERE SELAM OLSUN   BURAK(şimdi askerim yakında ordayım)
HER ZAMAN HER YERDE KÖRFEZ
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: KOBRARS,
dUmAn6
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 18
%100
Alıntı dUmAn6 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 20:10
Orjinalini yazan: KÖRFEZ

BEN KARS TA ÜNİ. OKUDUM.MAÇLARIN ÇOĞUNDA GELDİM TARAFTARI ÇOŞTURDUM .KOCAELİSPOR LUYUM (ARDAHAN GÖLE LİYİM) KARSSPOR İÇİN BİRÇOK PLANIM VARDI AMA GERÇEKLEŞMEDİ BUNA EN BÜYÜK ENGELDE TRİBÜNDEKİ DİSPLİNSİZLİK TECRÜBESİZLİK Tİ BİDE CESARETSİZLİĞİ .AMA BU SİTENİNİN AÇILMASI GÜZEL BİR BAŞLANGIŞ OLMUŞ HAYIRLI OLSUN BENİ TANIYAN HERKESE SELAM TRIBUNDE YAPILMASI GEREKEN İYİ BİR ORGANİZASYON VE GENÇLERİ GÜZEL YÖNLENDİRMEKTİR(KUFURU ENGELMEKE SADECE DESTEK)
   HARBİLERE SELAM OLSUN   BURAK(şimdi askerim yakında ordayım)

Kardeş resmen herşeyi anlatmışsın sağolasın valla....

keşke bende karsta olabilsemde tribünleri titretsek...

neyse bizde sanal alemden destek veririz...

"Kafkars kartalı"

dUmAn6 === ultrAslan
IP  Tesekkur Et
selçuk 36
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 1
%33
Alıntı selçuk 36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 20:09
ewet ya kars sporumuzun bi flaması yok ya lütfen yöneticiler artık kars sporumu yukarı dogru yükseltelim hepimiz kulubümüze destek olalım lütfennnn
IP  Tesekkur Et
Sayfa   5 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla