YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınonline sohbet Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTAKIMIMIZ 9 FUTBOLCUYLA YOL... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDenizli Bld. 0 - 2 KARSSPOR... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSide Cup.. Ayrıntılı Puan D... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPORUMUZ ANTALYADA Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarssporum.com Yayın Hayatı... Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınk0caeLispor -HODRİ MEDYDAN Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınFİLİSTİNLE DAYANIŞMA MİTİNG... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSAKLAR İSTANBUL ORGANİZA... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınErzurumspor'u bekleyen...
Oyuncu Profilleri
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | YURT VE DÜNYADAN SPOR GÜNDEMİ | Oyuncu Profilleri
Mesaj icon Konu: Arda Turan Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
HUSO36
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 3
%3
Alıntı HUSO36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2008 Saat 20:16
arda bu senede oynasın seneye avrupaya gıtmelı ve nıhat gıbı hamıt gıbı ıyı de bır takımagıtsın kı ıyı bır baslangıc yapsın
**-1995-DOGDU-AŞKIMIZ-YEŞİL BEYAZDIR-BİZİM-ADIMIZ-KARSSPORA-FEDA-OLSUN-AKAN-KANIMIZ-ÖLENE KADAR-HEPSENİN-YANINDAYIZ-**
IP  Tesekkur Et
ALeNdeRoN36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 298
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 50
%16
Alıntı ALeNdeRoN36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2008 Saat 20:30
Orjinalini yazan: HUSO36

sen bjk fb gs ye buyuk takım demıyosan kıme dıon son on senedır her bırı avrupada her sene basarı yakalıyo gs uefası fenerın ceyrek fınalı bjk daha nıcelerı olcak ama bu dedıklerımız turkıye ıcı avrupada tabıkı bır cok takım war ama onlardakı yıldız bırasda bısımkılerde olsa turklerde bı mc.un chls arsnl.............gıbı olur 

yazdığım şeyleri tam anlamadan yorum yapma ben gs bjk fb küçük takımlar demedim sadece gs bjk den daha büyük takımdır dedim..

Düzenleyen ALeNdeRoN36 - 10-Kasım-2008 Saat 20:34
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR
IP  Tesekkur Et
kars_firat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 5
%55
Alıntı kars_firat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2008 Saat 13:11
Orjinalini yazan: HUSO36

arda bu senede oynasın seneye avrupaya gıtmelı ve nıhat gıbı hamıt gıbı ıyı de bır takımagıtsın kı ıyı bır baslangıc yapsın

niye galatasaray iyi bir takım değilmi
YeŞiL Ve BeYaZ BüYüK SeVDaMıZ KaRSaKLaRDıR BiZiM ADıMıZ
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: ALeNdeRoN36,
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla