![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öneri ve Eleştirileriniz | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 104 ![]()
Aldığı Alkış: 21 Puan: 32 %20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2008 Saat 00:55 |
|||||||||||||||
deyerli hemşerilerim karssporun ikinci lige çıkış maçı olan aksaray maçının görüntülerini biz gurbette olan hemşerilerinize çok görmeyin benim anlayamadığım karsımızın bir televziyonu var serhat tv en azından ondan alınarak bizllere sunulur inşallah uydu yayınına başlada izleriz karsımızı vede karssporumuzu ilgilere duyurulur |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | KOCAELİSPOR, | |||||||||||||||
KOCAELİSPOR Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 17 ![]()
Aldığı Alkış: 5 Puan: 8 %29 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
haklısın Gürbüz kardeş .. malesef Kars taki hemşehrilerimiz maçlarda ne video çekiyorlar neden resim çekiyorlar burda bu sitenin idarecelerininde ihmalkarlığı var .. tabi en büyük suç yerel tvde en azından onların yetkilileri bunu düşünübilir ama nerde
|
||||||||||||||||
ARDAHANDA DOĞDUK KOCAELİSPORLU OLDUK
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | KOBRARS, | |||||||||||||||
toxicity Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Şubat-2008 Gönderilenler: 9 ![]()
Aldığı Alkış: 9 Puan: 23 %100 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
video da çekiyoruz resim de çekiyoruz.youtube'daki videoları kim çekti acaba?uzaylılar mı?son maçta video çekmek isterdim ama maçın coşkusuna mı ortak olacaktık,yoksa kamerayla mı uğraşacaktık?serhat tv çekim yaptı sanırım maçta.onlar verebilir internete.o ayrı.ama eleştirmeden önce biraz düşünün,sonuçta bu işi profesyonel olarak yapmıyoruz,amatör olarak taraftarlara görüntüleri ulaştırmaya çalışıyoruz ki bundan önce de ulaştırdık.umarım serhat tv ve diğer kanal yetkilileri görüntüleri nete yüklerler siz de izlersiniz.saygılar.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | KOBRARS, | |||||||||||||||
KOBRARS Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 62 ![]()
Aldığı Alkış: 9 Puan: 12 %14 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
you tube giriyoum karsspor ile ilgili az video var keşke karsta olsaydım stadyuma gidip kamerayla 15-20 video çekerim you tube gönderirim
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
greeneyes36 Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2008 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 79 ![]()
Aldığı Alkış: 17 Puan: 23 %21 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
arkadaslar neden youtubeye mac görüntülerini atmiyorsunuz((video olarak))!!!sakın youtube kapali nasil atalim demeyin!!!koskoca karsta bir kiside bile yokmu o program!!! yada baska bi yerde varsa beni aydinlatirsaniz sevinirim cünkü bulamiyorum ve takimimizida cok görmek istiyorum.bizi bu zevkten mahrum etmemeniz dilegiyle...simdiden tesekürler...
Düzenleyen greeneyes36 - 11-Eylül-2008 Saat 05:00 |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
KARSSPORLUYUZ36 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2008 Gönderilenler: 3 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
BU KONUDA GÜRBÜZ ARKADAŞIMIZA KATILIYORUM BEN GURBETTE DEĞİLİM AMA ONUN KADA BENDE MERAK EDİYORUM
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
KARSSPORLUYUZ36 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2008 Gönderilenler: 3 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ŞUAN YOUTUBE KAPALI GÖZÜKÜYOR YANİ AÇILMIYOR BAŞKA NETE VERSELER OLMUYOMU MESELA İZLESENE COM ORASI AÇIK ORADAN İZLENEBİLİNİYOR
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
mami36 Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Mart-2008 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 7 ![]()
Aldığı Alkış: 1 Puan: 1 %14 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
herhangi bir video sitesine versinler izlerizz bide karssporun sitesi neden açılmıo herhalkde yönetim ilgilenmiooo
|
||||||||||||||||
muhammet
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
dedo Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mayıs-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 29 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ilgilenmiyor tabi karsspor yönetimi
|
||||||||||||||||
sdadadasd
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
teomer Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 18 ![]()
Aldığı Alkış: 5 Puan: 10 %27 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Arkadaşlar ben Kars'tayım yemin ederim serhat tv'den izlediğim maç 3-4 yıl önce karadeniz grubundayken 1-2 gün sonra veriyorlardı şimdi tövbeler olsun vermiyorlar bir haberleri izliyorduk artık onuda vermiyorlar.Deplasmandaki maçlarda altyazı bile geçmiyorlar ne oldu diye.admin ilgilenirmisin bu kadar insanın dileklerini ilgili yerlere
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
|
Forum Atla |