YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınFOTOMAÇ Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarsspor'a Acil Stadyu... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKaspersky Virus Removal Too... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTESİSLER Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarssporluyuz Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKarsSpor Amigoları Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPOR - Y. Yozgatspor | ... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınXp ler İçin Vista Temaları Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSIMIZ BÜYÜYOR Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınMoffsoft Calculator 2
Öneri ve Eleştirileriniz
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | ANKET - ELEŞTİRİ - ÖNERİ | Öneri ve Eleştirileriniz  
Mesaj icon Konu: KARSSPOR'umuzun Maç Görüntüleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
gürbüz doğan
Usta Üye
Usta Üye

Gönderilenler: 104
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 21
%20
Alıntı gürbüz doğan Cevaplabullet Konu: KARSSPOR'umuzun Maç Görüntüleri
    Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2008 Saat 00:55

deyerli hemşerilerim karssporun ikinci lige çıkış maçı olan aksaray maçının görüntülerini biz gurbette olan hemşerilerinize çok görmeyin benim anlayamadığım karsımızın bir televziyonu var serhat tv en azından ondan alınarak bizllere sunulur  inşallah uydu yayınına başlada izleriz karsımızı vede karssporumuzu ilgilere duyurulur

IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: KOCAELİSPOR,
KOCAELİSPOR
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 17
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 5
%29
Alıntı KOCAELİSPOR Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2008 Saat 08:51
haklısın Gürbüz kardeş .. malesef Kars taki hemşehrilerimiz maçlarda ne video çekiyorlar neden resim çekiyorlar burda bu sitenin idarecelerininde ihmalkarlığı var .. tabi en büyük suç yerel tvde en azından onların yetkilileri bunu düşünübilir ama nerde
ARDAHANDA DOĞDUK KOCAELİSPORLU OLDUK
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: KOBRARS,
toxicity
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 9
%100
Alıntı toxicity Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2008 Saat 11:41
video da çekiyoruz resim de çekiyoruz.youtube'daki videoları kim çekti acaba?uzaylılar mı?son maçta video çekmek isterdim ama maçın coşkusuna mı ortak olacaktık,yoksa kamerayla mı uğraşacaktık?serhat tv çekim yaptı sanırım maçta.onlar verebilir internete.o ayrı.ama eleştirmeden önce biraz düşünün,sonuçta bu işi profesyonel olarak yapmıyoruz,amatör olarak taraftarlara görüntüleri ulaştırmaya çalışıyoruz ki bundan önce de ulaştırdık.umarım serhat tv ve diğer kanal yetkilileri görüntüleri nete yüklerler siz de izlersiniz.saygılar.

IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: KOBRARS,
KOBRARS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 62
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 9
%14
Alıntı KOBRARS Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2008 Saat 18:29
you tube giriyoum karsspor ile ilgili az video var  keşke karsta olsaydım  stadyuma gidip kamerayla 15-20 video çekerim  you tube   gönderirim 

IP  Tesekkur Et
greeneyes36
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 79
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 17
%21
Alıntı greeneyes36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2008 Saat 04:55

arkadaslar neden youtubeye mac görüntülerini atmiyorsunuz((video olarak))!!!sakın youtube kapali nasil atalim demeyin!!!koskoca karsta bir kiside bile yokmu o program!!! yada baska bi yerde varsa beni aydinlatirsaniz sevinirim cünkü bulamiyorum ve takimimizida cok  görmek istiyorum.bizi bu zevkten mahrum etmemeniz dilegiyle...simdiden tesekürler... 

Düzenleyen greeneyes36 - 11-Eylül-2008 Saat 05:00
IP  Tesekkur Et
KARSSPORLUYUZ36
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 0
%0
Alıntı KARSSPORLUYUZ36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 12:22
BU KONUDA GÜRBÜZ ARKADAŞIMIZA KATILIYORUM BEN GURBETTE DEĞİLİM AMA ONUN KADA BENDE MERAK EDİYORUM
IP  Tesekkur Et
KARSSPORLUYUZ36
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı KARSSPORLUYUZ36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 12:28
ŞUAN YOUTUBE KAPALI GÖZÜKÜYOR YANİ AÇILMIYOR BAŞKA NETE VERSELER OLMUYOMU MESELA İZLESENE COM ORASI AÇIK ORADAN İZLENEBİLİNİYOR
IP  Tesekkur Et
mami36
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 1
%14
Alıntı mami36 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2008 Saat 12:33
herhangi bir video sitesine versinler izlerizz  bide karssporun sitesi neden açılmıo herhalkde yönetim ilgilenmiooo
muhammet
IP  Tesekkur Et
dedo
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 29
Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı dedo Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2008 Saat 17:18
ilgilenmiyor tabi karsspor yönetimi
sdadadasd
IP  Tesekkur Et
teomer
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 5
%27
Alıntı teomer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2008 Saat 11:05
Arkadaşlar ben Kars'tayım yemin ederim serhat tv'den izlediğim maç 3-4 yıl önce karadeniz grubundayken 1-2 gün sonra veriyorlardı şimdi tövbeler olsun vermiyorlar bir haberleri izliyorduk artık onuda vermiyorlar.Deplasmandaki maçlarda altyazı bile geçmiyorlar ne oldu diye.admin ilgilenirmisin bu kadar insanın dileklerini ilgili yerlere
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla