![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FUTBOLCULARIMIZ VE TEKNİK HEYET | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 654 ![]()
Aldığı Alkış: 102 Puan: 201 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
kolay degıl ordan gorundugu kadar o yuzden
|
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
turgut Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Kasım-2008 Konum: Bursa Gönderilenler: 8 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
bursada yaşayan biri ı karsa top oynaya bilirmi sizce ve nasıllll
|
||||||||||||||||
turgut
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
HUSO36 Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 77 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 3 %3 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
her hafta ici ve sonu karsa gidip gelebılırse oynar neden olmasın
|
||||||||||||||||
**-1995-DOGDU-AŞKIMIZ-YEŞİL BEYAZDIR-BİZİM-ADIMIZ-KARSSPORA-FEDA-OLSUN-AKAN-KANIMIZ-ÖLENE KADAR-HEPSENİN-YANINDAYIZ-**
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 298 ![]()
Aldığı Alkış: 50 Puan: 68 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
yok ya oynayamaz antremanlar maçlar v.s bir sürü şey oluyo oynayamaz karsda yaşayabilirsin anca Bursaya izinlerde gidebilirsin.
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
turgut Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Kasım-2008 Konum: Bursa Gönderilenler: 8 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
neden olmasın orda kalacak yer yokmu futbolculara özellll.ya ben kendim için diyom ulaşacagım başka yer yok onun için sizde bilgi alıyom merinos sporda oynadım karsta da oynarım hem daha 18 yaşındayım |
||||||||||||||||
turgut
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 654 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
kalacak yer var spor tesislerinde war tabi otel gibi hemde cok guzel iyi oynuyorsan git bi oraya
|
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 298 ![]()
Aldığı Alkış: 50 Puan: 68 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ya tamam burda kalacaksan sorun yok ben yanlış anlamısım kusura bakma bi git görüş istersen;)
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ErAy36 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Aralık-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 2 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Ya Arkadaşlar Ben YEni KAyıt oLdum Siteyi Daha Yeni Gördüm ! Ben Karsspor Alt Yapısında Oynuyodum Şimdi Ankaradayım Ameliyat olup Gelicem ! Bidahaki alt Yapı Seçmeleri ne Zaman Başlıyor Haberi Olan Varmı ?? Acil Cvp Pm PLs !
|
||||||||||||||||
Tek HayaLDi KArsspor Benim İçin...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
kardes tesislere gitmeni öneririm
|
||||||||||||||||
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |