![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öneri ve Eleştirileriniz | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
ademkemer Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Mart-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 19 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 6 %15 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2008 Saat 22:34 |
|||||||||||||||
![]()
karsspor ürünlerinin satışa sunulacağı Karsspor Store lar açılmalı..Özellikle ilk aşama da 3 büyük il ve Kars a olmak üzere diğer illeride içine alıcak şekilde bir proje hazırlanmalı...Ben şahsen kendi memleketimin takımının formasını atkısını taşımak herkese duyurmak istiyorum ve benim gibi çok sayıda kişi olduğunu düşünüyorum.....
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | leonard57, | |||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 142 ![]()
Aldığı Alkış: 28 Puan: 41 %19 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
sana yüzde yüz katılıyorum hemşerim ben izmirde inanılmaz karsspor potansiyeli var inanıyorum çok iyi tanıtım olur yönetimi göreve çağırıyorum |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
engin Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mayıs-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 84 ![]()
Aldığı Alkış: 7 Puan: 9 %8 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
İSTANBULDA KATILIYORUM ÖYLE BİR STORENİN AÇILMASI LAZIM GEÇ BİLE KALINDI BAYRAK ALDIM KARSSPOR-BEYKOZ MAÇINDA BAŞKA HERHANGİ ÜRÜN YOKTU ÇIKACAĞINI SÖYLEDİLER BEKLİYORUZ |
||||||||||||||||
engin
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ultrakars36 Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 78 ![]()
Aldığı Alkış: 49 Puan: 52 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
inş acılır...
|
||||||||||||||||
36KARS36
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Zafizufi 36 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 3 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Ankara'da varsa iyi olur :) |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
-ANILKA- Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 71 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 8 %2 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ama karssporlu fazla kimse yokki bi tek karslılar var bence karssporun hemen stadının yanına açılsın
|
||||||||||||||||
......:::::: ] Ç@RŞI [ ::::::......
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
clever_dewil2 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 13 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 2 %15 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
karsta bi harbiler 36 magazası aclsa tüm gelirlerde karsspor kasasına giderse hem taraftar mutlu olur hemde klup karlı cıkar....mukemmel bişi olur
|
||||||||||||||||
BİLAL HALİLOGLU
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Admin Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Kars Gönderilenler: 212 ![]()
Aldığı Alkış: 93 Puan: 137 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
İyi güzel demişsin ama her kes senin gibi düşünmüyor.
Geçen maçta kulübe 5 kuruşluk hayrı dokunmayan Bazı uyanıklar kulübten izin almadan " kâr " amaçlı iş yapıyorlardı. Geçen gün stadyum girişinden kovulan kişiler iyi bilir bunu. Haklarında yasal işlem başlatıldı.
Ha bu arada bu işler teşvik ister. 1-2 hafta önce kulüp bayrak satışı yaptı. O kadarda rağbet olmadı. Bazı şahıslar hiç almak bile istemedi.
|
||||||||||||||||
Karsspor'a Destek Vermek İsteyenler İçin Hesap Numarası Aşağıdadır.
![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
optimist Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 126 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 7 %2 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Adminimize katılıyorum...
|
||||||||||||||||
..::][Paylaşım PlatForumu][::..
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
black_die Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Mayıs-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 15 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 2 %13 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
teşvik diyorsunda.
satışlar zaten hemen olmaski ilk önce kurucaksın magazaları millet bir gidicek görücek sonra alıcak. hemen forma alayım hemen bayrak alayım diye bir olay olmaz. 1-2 haftalık satışların durumuna görede "kimse forma almaz" gibi bir yargıya varılmaz bence. küçük bitane magaza kurulsada yeter. online da satış yaparsa her şehirden insan formaları alır. o fırsatçılarıda burdan kınıyorum. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |