![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öneri ve Eleştirileriniz | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 654 ![]()
Aldığı Alkış: 102 Puan: 201 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
çok acelecisiniz bnce haberınız varmı bilmiyorum sivasspor bile ilk store magazasını yeni açtı hersey yavas yavas olacak sabırlı olalım ltfn...
|
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
aliasker Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2008 Konum: Diyarbakır Gönderilenler: 218 ![]()
Aldığı Alkış: 14 Puan: 28 %6 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
çok doğru söylüyon valla
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Tolga49 Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mayıs-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 5 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Store olmasa bile en azından Kars dışındaki Karsspor'lular için bi çalışma yürütülse Karstaki taraftarlar tarafından.forma siparişi versek en azından kargo ile gönderilemezmi isteyen taraftara kars dışındaki. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
leonard57 ![]() ![]() BANLI Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-2008 Gönderilenler: 16 ![]()
Aldığı Alkış: 283 Puan: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
cok haklısın arkadaşım y eminle varya karssporun dormasını hayaımda bi kee bile göremdım onun ıcın lutfen admin yöneticelere seslenirmisin StorE Pls yha.. SaYGıLar
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 298 ![]()
Aldığı Alkış: 50 Puan: 68 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Herşey yavaş yavaş rayına oturur..hele bi Erzurumu yenek:))
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
HUSO36 Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 77 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 3 %3 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
wallaha gusel olur sole karsporun formayı gıyıp bı kızılayda ulusta dolsamak her ınsanın yapacagı ıs deıl ama superrrrrrrrr olurrrrrrrr wayaaaaaaaa.....................
|
||||||||||||||||
**-1995-DOGDU-AŞKIMIZ-YEŞİL BEYAZDIR-BİZİM-ADIMIZ-KARSSPORA-FEDA-OLSUN-AKAN-KANIMIZ-ÖLENE KADAR-HEPSENİN-YANINDAYIZ-**
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
romeo_gokceada Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ağustos-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 21 ![]()
Aldığı Alkış: 6 Puan: 16 %28 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
aynen dediğin gibi manyak güzel olur ya taksimde kars spor forması ben ve 36 hayal bile edemiyorum ya
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
erenaslan Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralık-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 4 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
evet.daha altyapılar bile olmamışken store biraz güç iş.
ama siparişle belki olur.bir site açılır ürünlere özel,talebe göre basılır kargoyla ulaştırılır.
tabi emek lazım biraz.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |