![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öneri ve Eleştirileriniz | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
maki Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Kasım-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 85 ![]()
Aldığı Alkış: 20 Puan: 53 %23 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2008 Saat 21:42 |
|||||||||||||||
Herkese Merhaba,
KARSSPOR Lisanslı ürünlerine ben dahil bir çok kişinin isteği bulunmakta. Ama kulübün mali durumu da ortada. Ve Kars insanı ister memlekette olsun ister gurbette başka şehirlerde hatta ülkelerde olsun, emeğin peşinde koşarak kıt kanaat bir geçim tutturmuştur. İster ki, bir sonuç, elle tutulur bir şey yani özetle somut bir sonuç görmeksizin cebinden para çıkmasını istemez, gönlü ister de hayat şartları onu mecbur bırakır, öncelikleri arasında tutamaz maalesef. Fakat; ister ki, Karslı olduğunu gururla herkes bilsin, herkes gıpta ile baksın, ezilerek baktığı insanlar karşısında dimdik gezsin üzerindeki forması, camındaki bayrağı, staddaki coşkusu ile... Şirketinde masasındaki kupanın üzerinde Kars ının ambleminin bulunması ve gerek kendisi gerek de misafirlerine göstermesi. Kars ASLAA saçma sapan yılan-Karslı-çuval zırvaları DEĞİLDİRRR, Kars ASLA sarıkamışda bilinçsizce öldükleri zırvalarıyla kahramanlıkları küçümsenen KALABALIK GURP DEĞİLDİRRR, Kars ASLA başkaldırı şehri DEĞİLDİRRRR, Kars ASLA hırsızlığın yaşanmadığı çünkü kendileri hırsızdır beyinsizliğinde konuşan insanların değerlendirmelerindeki insanlar DE ĞİİL DİİİİR!!!!!!!!!!
Doğu nun Paris i diye gazetelerde zamanında çıkan yazılardaki Kars GERÇEKTİR... Birliktir, emektir, erdemdir, diriliktir, ayazda kalmak ama dirençli olmaktır, çağdaşlıktır, haksızlığa isyandır, ailedir, İ M C dir, yoksulluğunda mağrurluktur, mağrurluğunda asalettir, asaletinde mütevaziliktir, utangaçlıktır, saygıdır, sevinç halaylarıdır, yiğitliktir, ŞAMİLDİRRR, KARABEKİRDİRRR, ATATÜRK DÜR, KARS YEŞİLDİR, KARSLI BEYAZDIR BEYAZZ...
Gelelim projeme;
Siteye ilk girdiğimde 4 banka hesap numarası ile yardım toplandığını gördüm, açıkcası ne kadar toplanıyor bilemiyorum. Kars belediye başkanına mesaj attım ama cevap vermedi henüz. Bu siteyi mutlaka okuyacaktır hem O hem de Yönetim. Ben İstanbuldayım. saklamak gereksiz burada Beşiktaş taraftarıyım. Elbetteki yönetime KARSSTORE açın demiyeceğim ama şu önerimi sunacağım haddsizlik saymazlarsa eğer. bağışlayın.
Düşünelim şimdir. Bizler ve tabiki işi bilenler KARSSPOR logolu, YEŞİL-BEYAZ renkli ürünleri bir şekilde toplaşıp hazırlayalım. Önce beş on tane. Sonra site üzerinden bunu satalım ama şu şekilde... 4 banka hesap numarası üzerinden bu satışları gerçekleştirebiliriz. örneğin; bir atkı hazırladık, bunun bedeli diyelim ki 15 YTL, diyeceğiz ki herkese EĞER BU ATKIYA SAHİP OLMAK İSTİYORSANIZ Banka hesap numaralarından birine 30 YTL havale edin ve dekontunu sitede yayınlayın, adresinizi belirtin kargo ile gönderelim. Diyeceksiniz ki, neden 15 YTL ürünü 30 YTL ye satıyorsun? Cevabım gayet basit, BİZ REAL MADRİD DEĞİLİZ FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DEĞİLİZ... Biz, bu 30 YTL nin 15 YTL sini maliyete harcayacağız, diğer 15 YTL Kulübe kalacaka. Amaaaa... Kulüp bu kalan 15 YTL ile başka ürünler yapacak. Bu arada bize uygun fyat verecek KARSLILAR olacaktır. Bu sistem ile küçük küçük hareketlerle bir ÇIĞ yaratabilir hem de ŞEFFAF olarak kaç para nereye kime hangi ürün karşılığı verildi alındı gibi bilgiler herkesçe görülür, kimse tek bir şüphe duymaz...
Soracağınız bir diğer soru da şu olabilir; Diyelim ki bir atkı satacağız ama 20 kişi para havale etti ve dekontu yayınladı sitede, kime vereceiz? Cevap yine basit. Az ürünlerle başlayacağımız ilk günlerde gerekirse açık arttırmaya da çıkılabilir. Sitede açık arttırma bölümü açarız, herkes verebileceği son teklifleri sunar, en son teklif sahibi parayı havale eder ve dekontu yayınlar parayı yatırdım diye biz de ona göndeririz. Bunun bize yararı şu olacak, açık arttırmada fiyat yükseleceğinden daha fazla ürün oluşturup satabileceğiz.
Kulüp de destekleyecek ki bizi, bizler sürekli aktif halde ürün satışı ve temini ile ilgilenelim. Bunun için ister kulüp bünyeinde ister de KARSAKLAR adını verdiğimiz taraftar grubu bünyesinde bir ekip kurulur, maddi durum buradan izlenerek ve zaten herşey şeffaf olacağı için, herkesin gözleri önünde olacağı için, ahlaksızlık düşünenlerin de işi zorlaşacaktır. Şeytana herkes uyabilir bu ayrı mevzu. İşte bu noktada yönetim bize destek verecek ki, 2 yıl sonra ben İNÖNÜ STADIN DA YEŞİL BEYAZ FORMAM VE ATKIMLA KARS KARS KARS DİYE BAĞIRACAĞIM VE TÜM ÜLKE HATTA DÜNYA BU DÜRÜST SİSTEMLE NASIL ZAFERLERE KOŞTUĞUMUZU ANLATACAK...
Bu anlattıklarımı genişletmek tabiki mümkündür.
Şimdi tüm bu yazıyı okuyanlardan olumlu olumsuz görüş öneri ve mutlaka bir kaç satır bekliyorum...
Haddimi aştıysam tekrar bağışlayın
Herşey KARS için
Saygılarımla...
maki
KARSAKLAR İstanbul-Silivri
|
||||||||||||||||
bana akıl sır ermez kardeşim...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 651 ![]()
Aldığı Alkış: 100 Puan: 196 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
maki kardes dusuncelerin guzel ve daha onceden uygulanmak ıstenen ve hatta uygulamaya az kalınmıs projelerden bahsetmıssın belki inanmayacksın ama bu aralar şu işin peşindeyiz yönetimi anlamak çok zor izin konusunda sıkıntılar yasıyoruz karsspor için bişeler yapmaya calısırken boyle engeller bizi cok sasrttı...Ki yönetimden ve yönetici diye adları yazan kişilerden 1 kuruş para istemiyoruz tek dediğimiz şu bırakın yaptıralım satalım ve gelirini size verelim ama dinleyen ve isteyen yok anlamak imkansız ... Yönetimin yapması gereken işi yapalım dıyoruz engeller cıkıyor...Şu anda elimde 2 adet numune karsspor atkısı war biliyorum yönetime gönderdiğimde cok begenecekler atkıyı fakat hayretler içindeyim takıma birşey yapmadan yerınden kıpırdamadan gelir verelim size diyoruz yok diyorlar herşey şeffaf oldugu halde kabul etmıyorlar gerısını sen düşün artık ki senın werdıgın o 15 ytllık fiyatlarda cok daha ucuz fiyatlarla daha cok satılacak ve kazanacak klup ama yok işte olmaz diyorlar nedensiz yere...
![]() |
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
yunus_36 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 3 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Arkadaşlar ben istanbuldan yunus en azından istanbulda bulunan arkadaslarla bulusup burada polar atkı vs.birseyler yapalım.daha sonra yönetimımde bilgi dahilinde sitemizde satışa çıkartırız.
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
HUSO36 Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 77 ![]()
Aldığı Alkış: 3 Puan: 3 %3 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
çok gusel bı dusunce hem taraftar acısından hemde takım maddıyatı açısından
|
||||||||||||||||
**-1995-DOGDU-AŞKIMIZ-YEŞİL BEYAZDIR-BİZİM-ADIMIZ-KARSSPORA-FEDA-OLSUN-AKAN-KANIMIZ-ÖLENE KADAR-HEPSENİN-YANINDAYIZ-**
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 298 ![]()
Aldığı Alkış: 50 Puan: 68 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
arkadaşlar benim proje ayrı ki sadece sipariş bekliyorum ama ben Kocaelinde bir arkadaşla anlaştım grubumuz adına(KARSAKLAR) atkı felan baskısı yapıcak bana göre tek kötü durum kulübün kazancı olmuycak:(
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
erenaslan Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralık-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 4 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
düşünceler güzel tabi ancak yönetimin el atması gerekir.
formaları giymemiz zor olabilir ama atkıyı küçük bi tekstil firması bile üretebilir.tek masrafı ipiydi ulaşımdı falan.
sabırlı olmak en iyisi.ilk önce karsta bir gelişme olucakki buralara(istanbul)a uulaşması sıkıntı vermesin.
hayırlısı neyse olur inş
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
|
Forum Atla |