![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eleştiri Masası | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
teomer Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 31 ![]()
Aldığı Alkış: 6 Puan: 11 %19 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2008 Saat 09:48 |
|||||||||||||||
Arkadaşlar kars'ta harbiler taraftar grubu var.Zaten bu hafta hiç tezahürat yapmadılar.15 yaşındaki çocuklar çıkıp diyor'Zıpla zıplamayan ibne' orda 60 yaşında bile insan var.İşleri güçleri kendi taraftarlarına küfür etmek olan bir gruba ne kadar kişi destek vererki.Sol açık trübündeki taraftarları hep kaçırdılar.'Bağırmayan taraftar S... gitsin.'Böyle taraftarlık olmaz.Ben her maça gelirim .banka hesap numarasınada para yatırdım.Ama ne yapayım günüm günüme uymuyor.Biz sizin gibi genç değiliz 90 dakika bağıralım.Eğer burda harbilerden birileri varsa bunu dikkate almalarını istiyorum.EN BÜYÜK KARSSPOR
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karsist Süper Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 87 ![]()
Aldığı Alkış: 11 Puan: 24 %12 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Evet bu hala çözülememiş bir sorun. Kendi futbolcusuna küfretmek en hafif tabiriyle cahilliktir. Ama bu sorunu da HARBİLER'in kendi içinde çözmesi lazım. Özellikle yönetim ve amigoların üzerine büyük görev düşüyor burada. Bu tip taraftarları tribünlere almayın arkadaşlar. Bir şekilde girseler bile izole edin onları, hatta stad dışına çıkarmaya zorlayın. Bu tür taraftar bozuntuları eylemlerinde ısrar ederlerse bunu yapmak hakkınızdır. Unutmayın takımımızın selameti açısından bu önemli bir tavır olacaktır.
Düzenleyen karsist - 01-Aralık-2008 Saat 10:38 |
||||||||||||||||
HARBİLER 36'ya selam, yola DEVAM...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
teomer Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 31 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Fenerbahçede Genç Fb,galatasarayda ultraaslan,Beşiktaşta çarşı,Bursada texas v.b birçok taraftar gurupları var onlar tezahürat etmeyenler gitsin diyorlarmı her takımın her taraftarı 90 dakika bağırıyorlarmı.Harbiler 30-40 kişi diğerleri gelmezse 30-40 kişi maça gitse gelen rakiplerin iştahı kabarır herkes yenmek ister.O zaman locadakilerde bağırsın.Diyelim birisi Karssporu çok seviyor.maça gitmek istiyor ama parası yok.Sen ona sen nebiçim taraftarsın maça bile gelmiyon diyebilirmisin.Bağırıp tezahürat yapmak gönül işidir.Kimseyi zorlayamazsınız.Harbiler 3.ligdeyken yönetim istifa diye bağırdı.Ama aynı sezon biz bu yönetimle şampiyon olduk.Kötü gittiğinde takıma sırtını dönmek varmı.Herkesi sağduyuya davet ediyorum.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Birde şunu hatırlatmadan edemeyeceğim.Harbiler grubunun amigoları genellikle beşiktaşlı Fenerbahçe Beşiktaşı yenmiş diye moralleri bozukmuş o yüzden bu hafta tezahürat yapmadılar.Demekki önce karsspor gelmiyormuş.o zaman bende bunu eleştireyim.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karsist Süper Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 87 ![]()
Aldığı Alkış: 11 Puan: 24 %12 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Önemli olan taraftarın "niceliği" değil "niteliği"dir arkadaşlar bunu unutmayın. Kendi oyuncusuna küfretmekten haz duyan bir güruhla karşı karşıyayız, bu tip insanların profilini bilmiyormuş gibi yorum yapmasak daha isabetli olur. Oyuncusuna küfreden taraftar 100 kişi olsa ne olur, 1000 kişi olsa ne olur? Böyle taraftar gelecekse gelmesin beyler, boş tribüne oynasın takım daha iyi. Oldu o zaman, dolduralım tribüne yüz tane boş kafalı adamı onlar da hakaret etsin sahade emek verip, ter döken futbolcularımıza, bu mudur olay? Tribün kültürü bu tip gereksiz insanlara hoşgörüyle yaklaşılmasını gerektirecek derecede demokratik bir yer değildir, olamaz da. "Uygar kent KARS" demekte üstümüze adam tanımıyoruz, söz konusu bu güruhu izole etmek olunca da "siz bunları kovamazsınız,rakip takıma motivasyon sağlar" diyoruz. Rakip takıma varlıklarıyla daha çok motivasyon sağlıyor bu cahil cühela takımı. Önce bu gerçeği göz önüne alın! Düzenleyen karsist - 01-Aralık-2008 Saat 14:33 |
||||||||||||||||
HARBİLER 36'ya selam, yola DEVAM...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 286 ![]()
Aldığı Alkış: 47 Puan: 61 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
arkadaşım iyi hoş demişsinde sizin gibi genç deilim ki 90 dk bağırayım diosun topu topu 10 dk bağırdık mı ki bide bunun 90 dakkasından bahsediyosun dünkü maçta benim arkadaşlar erkan gelmeyince bağırttılar daha doğrusu bağırtmaya çalıştılar 2 dk bağıralım dio bağırıp hemen susuyonuz veya susuyoruz taraftara küfretme konusunda bende o çocuğa kızdım..
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 286 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
doğru başka takımların taraftar grupları belki 90 dk bağırmıyolar ama hiç de çekirdek yiyerekte maç izlemiyolar be abi..
|
||||||||||||||||
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
kemal Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mart-2008 Gönderilenler: 5 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
teomer arkadaşıma katılıyorum çünkü o insan yıllarını karsspora adadı (ismi bende saklı nickinden yazıyorum Teomer anlar Ankaradan Harun) bir kopukluk olduğu kesin ben ankaradan karssporun her maçını takip ediyorum canlı olmasada. Ama abinize ve ya kardeşinize hak verin bizim maçlarımız da küfür olamsın.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
kimse istemez küfür olmasını.
|
||||||||||||||||
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Eyvallah harun kardeş Ankara'dan takip ettiğine sevindim.İnşallah takım seneye daha iyi olur. Barış'ın gördüğü kırmızı karta helel olsun diyorum.Kırmızı kart ancak böyle görülür.Adam kaleciyle başa baş kalmıştı Barış'ta indirdi aşağı hatırlayın Alpay'ın Hırvatistan maçında indirmediği Vlaoviçi aynı pozisyon.Yoksa golü yemiştik.Birde bizim bu Rıdvan'ı hoca neden çıkardiki Rıdvan Ofsporu öldürdü önüne gelene çalım attı,pas verdi,koştu,hiç top kaybetmedi o çıktıktan sonra geriye yaslanmak zorunda kaldık.
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
|
Forum Atla |