YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDenizli Bld. 0 - 1 KARSSPOR... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSAKLAR İSTANBUL ORGANİZA... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPORUMUZA HEP DESTEK T... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınErzurumspor'u bekleyen... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPORUMUZ ANTALYADA Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARAGÜMRÜK | KARA$İM$EKLER Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınFİLİSTİNLE DAYANIŞMA MİTİNG... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınArsinspor 1 - 3 KARSSPOR | ... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKafkas Üniversitesi tanıtımı Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınArsinspor Genel Sekreteri Ş...
Eleştiri Masası
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | ANKET - ELEŞTİRİ - ÖNERİ | Eleştiri Masası  
Mesaj icon Konu: KARSAKLAR KURULDU HERKES BURDA YA SEN...? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
engin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 88
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 9
%10
Alıntı engin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2008 Saat 09:31
İSMAİL HAKANIN TELEFONUNU VERİYORUM  ONUNLA GÖRÜŞ   055  432  943 94 GÖRÜŞ BENDE GÖRÜŞÜRSEM SANA ULAŞMASINI  SAĞLARIM ENGİN
engin
IP  Tesekkur Et
YeşiL_SiYaH
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 11
%20
Alıntı YeşiL_SiYaH Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 11:41
hakan m snin açarsam konuşalım konuyu
FOREVER KÖRFEZ
IP  Tesekkur Et
Ardahan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 24
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 13
%54
Alıntı Ardahan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 16:54
ARKADAŞLAR ELLERİNİZE SAĞLIK İLGİNİZDEN MEMNUNUM FAKAT BİRAZ DAHA AKTİF OLMAMIZIN ZAMANI GELDİİ SİZDEN RİCA EDİYORUM TOPLANTILARDA BULUNUN NEKADAR FAZLA OLURSAK OKADAR İYİ KISA VADEDE EN ÖNEMLİ İŞİMİZ FAZLA SAYIDA TOPLANMAK.. İKİ SAATİNİZİ AYIRMAK COK BİŞEY DEĞİL Bİ YOLA BAŞ KOYDUK HAYIRLISIYLA ALNIMIZIN AKIYLA CIKICAZ BU İŞTEN.. RİCA EDİYORUM TELEFONUMU VE MSN ADRESİMİ MUHAKKAK EKLEYİN SİZE ULAŞMAMIZ LAZIM. ATKILARIMIZI YAPTIRIYORUZ BEN DİZAYNI HAZIRLADIM YILBAŞINDAN SONRA YAPILIYO ATKI İSTEYENLER BANA MUHAKKAK ULAŞSSIN. ULAŞSSINKİ SAYI VERELİM VEDE YAPTIRALIM.. YATIRIPDA ELİMİZDE KALMASIN.. KARSDA YAŞAYAN KARDEŞLERİM NEKADAR İSTİYOLARSA HABER VERSİNLER ONLARADA GONDERELİM..

0554 329 43 94

Hakan Delikan
ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR
Hakan Delikan
IP  Tesekkur Et
YeşiL_SiYaH
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 11
%20
Alıntı YeşiL_SiYaH Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 18:25
Orjinalini yazan: Ardahan

ARKADAŞLAR ELLERİNİZE SAĞLIK İLGİNİZDEN MEMNUNUM FAKAT BİRAZ DAHA AKTİF OLMAMIZIN ZAMANI GELDİİ SİZDEN RİCA EDİYORUM TOPLANTILARDA BULUNUN NEKADAR FAZLA OLURSAK OKADAR İYİ KISA VADEDE EN ÖNEMLİ İŞİMİZ FAZLA SAYIDA TOPLANMAK.. İKİ SAATİNİZİ AYIRMAK COK BİŞEY DEĞİL Bİ YOLA BAŞ KOYDUK HAYIRLISIYLA ALNIMIZIN AKIYLA CIKICAZ BU İŞTEN.. RİCA EDİYORUM TELEFONUMU VE MSN ADRESİMİ MUHAKKAK EKLEYİN SİZE ULAŞMAMIZ LAZIM. ATKILARIMIZI YAPTIRIYORUZ BEN DİZAYNI HAZIRLADIM YILBAŞINDAN SONRA YAPILIYO ATKI İSTEYENLER BANA MUHAKKAK ULAŞSSIN. ULAŞSSINKİ SAYI VERELİM VEDE YAPTIRALIM.. YATIRIPDA ELİMİZDE KALMASIN.. KARSDA YAŞAYAN KARDEŞLERİM NEKADAR İSTİYOLARSA HABER VERSİNLER ONLARADA GONDERELİM..

0554 329 43 94

Hakan Delikan

helal sana be HAKAN
FOREVER KÖRFEZ
IP  Tesekkur Et
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla