YardımKars Spor Anasayfası  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Üye Kontrol Panel MenüRep Puan  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınErzurumspor'u bekleyen... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDenizli Bld. 0 - 2 KARSSPOR... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınArsinspor Genel Sekreteri Ş... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSAKLAR İSTANBUL ORGANİZA... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPORUMUZA HEP DESTEK T... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARSSPORUMUZ ANTALYADA Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARAGÜMRÜK | KARA$İM$EKLER Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınFİLİSTİNLE DAYANIŞMA MİTİNG... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınArsinspor 1 - 3 KARSSPOR | ... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKafkas Üniversitesi tanıtımı
LİG MAÇLARIMIZ
 Kars Spor Kulübü Taraftar Forumları | 2. LİG 4. GRUP | LİG MAÇLARIMIZ  
Mesaj icon Konu: Karsspor 2 - 2 Erzurumspor | 19.hafta(Kapalı Konu Kapalı Konu) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   11
Yazar Mesaj
kaiser
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Gönderilenler: 541
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 107
%19
bullet Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2008 Saat 23:27
kötü günde destek olalım bu takımı ligde tutucaz Allah'ın izniyle...
tutmazsan KARS olursun SARS!      ๏̯͡๏)
IP  Tesekkur Et
maki
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 87
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 20
%22
bullet Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2008 Saat 23:57
Orjinalini yazan: kaiser

kötü günde destek olalım bu takımı ligde tutucaz Allah'ın izniyle...

ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
işte cefakar, fedakar, sadakatli taraftar...
bana akıl sır ermez kardeşim...
IP  Tesekkur Et
burhan36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 166
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 15
%9
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 11:26
KARSSPOR UN  İYİ  VE  KÖTÜ  GÜNÜNDE  HER ZAMAN  YANINDA  OLACAĞIZ...HEP  DESTEK  TAM DESTEK...KARSENAL...Exclamation
Herşey serhat Karsımız için.
IP  Tesekkur Et
Admin
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 213
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 93
%43
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 12:38

Taraftara bak gelmiş biz Beşiktaş'la oynadık biz Galatasaray'la oynadık. Soruyorum Şimdi nerdesin? niye oynamıyorsun?

Erzurumdan gelen taraftar demiyecem çapulcu diyecem gelmiş İtten,Kurttan,pişikten medet umuyor. Tezahürat ediyor. Çok ayıp böylemi kardeş il olunuyor.

Yine aynı kişiler tezahürat ediyor "aponun piçleri" sözünü kullanıyorlar. Bilmem hatırlarlarmı 1. ligde oynarken batı ve iç anadolu takımları Erzurumlulara aynı şeyleri söylüyorlardı. Erzurumdan gelen cahil tayfası oradan kopye mi çekiyorlardı. Ünlü bir söz var; "Dinime küfreden Müslüman olsa!" Kars'a 150-200 Km ile Avrupa birliğine mi girecek erzurum.

Bizim taraftarımızda iş yok. Halen daha yönetime sitemde bulunanlar var. Kulüp başkanı protokolden kalkıp gelip amigoluk yapıp tezahürat mı bulunsun. Erzurum taraftarı kapalının yanındaki misafir takım bölümünde tezahürat ediyor. Bizimkiler de sağda sus pus maçı izliyor. Onlar tezahürat ederken sol tarafa geçseniz yanaşsanız baskı kursanız daha iyi olmazmıydı. Bunu sizlere illa birisinin söylemesimi lazım.

Taraftarımız anca pozisyon kaçıran futbolcularımıza küfür etsin. Sizce Karsspor'da neden futbolcu durmuyor. Motive edeceğine Maç bitene kadar küfür ediyorlar.

5 YTL bilet parası vermemek Stada beleş girmek için zabıta dövenlerimi söyleyelim.

Karsaklar taraftar gurubuna geçen maçta polis biraz sorun çıkarmış. Polis karşı çıkacak tabi görevini yapıyor. Ama sen taraftarlığını yapacan, bayrak asmayın demişler. Sizde derdinizi tek ağızdan anlatacaksınız. 10 kişi bir anda bağırarak çağırarak değil. O şekilde davranırsanız apar topar dışarı çıkarırlar (Anlayan anlamıştır)

Karsaklar taraftar gurubu kurulurken arkadaşlarımıza söyledik. Organize olun olmayacaksanız hiç girişmeyin bu işe. Adınızı tüm Türkiye duysun. Arkadaşlara geçen sordum lideriniz kim? var amigonuz kim?. Oradan hepsi bi anda bizde herkes amigo hepimiz gurubun lideriyiz. Biri Yavuz Bingöl söylüyor, Biri Azer Bülbül. Tokat maçında karsspor hakem kıyımına uğradı. Tüm stat sinema izliyor. Tepki diye bişey yok.

Son olarak kötü günde takımımızı yarı yolda bırakmayalım. Bunun daha klasman gurubu var.

Düzenleyen Admin - 22-Aralık-2008 Saat 12:56
Karsspor'a Destek Vermek İsteyenler İçin Hesap Numarası Aşağıdadır.
IP  Tesekkur Et
tolga36
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Gönderilenler: 69
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 12
%17
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 12:43
Orjinalini yazan: Admin

Taraftara bak gelmiş biz Beşiktaş'la oynadık biz Galatasaray'la oynadık. Soruyorum Şimdi nerdesin? niye oynamıyorsun?

Erzurumdan gelen taraftar demiyecem çapulcu diyecem gelmiş İtten,Kurttan,pişikten medet umuyor. Tezahürat ediyor. Çok ayıp böylemi kardeş il olunuyor.

Yine aynı kişiler tezahürat ediyor "aponun piçleri" sözünü kullanıyorlar. Bilmem hatırlarlarmı 1. ligde oynarken batı ve iç anadolu takımları Erzurumlulara aynı şeyleri söylüyorlardı. Erzurumdan gelen cahil tayfası oradan kopye mi çekiyorlardı. Ünlü bir söz var; "Dinime küfreden Müslüman olsa!" Kars'a 150-200 Km ile Avrupa birliğine mi girecek erzurum.

Bizim taraftarımızda iş yok. Halen daha yönetime sitemde bulunanlar var. Kulüp başkanı protokolden kalkıp gelip amigoluk yapıp tezahürat mı bulunsun. Erzurum taraftarı kapalının yanındaki misafir takım bölümünde tezahürat ediyor. Bizimkiler de sağda sus pus maçı izliyor. Onlar tezahürat ederken sol tarafa geçseniz yanaşsanız baskı kursanız daha iyi olmazmıydı. Bunu sizlere illa birisinin söylemesimi lazım.

Taraftarımız anca pozisyon kaçıran futbolcularımıza küfür etsin. Sizce Karsspor'da neden futbolcu durmuyor. Motive edeceğine Maç bitene kadar küfür ediyorlar.

5 YTL bilet parası vermemek Stada beleş girmek için zabıta dövenlerimi söyleyelim.

Karsaklar taraftar gurubuna geçen maçta polis biraz sorun çıkarmış. Polis karşı çıkacak tabi görevini yapıyor. Ama sen taraftarlığını yapacan, bayrak asmayın demişler. Sizde derdinizi tek ağızdan anlatacaksınız. 10 kişi bir anda bağırarak çağırarak değil. O şekilde davranırsanız apar topar dışarı çıkarırlar (Anlayan anlamıştır)

Karsaklar taraftar gurubu kurulurken arkadaşlarımıza söyledik. Organize olun olmayacaksanız hiç girişmeyin bu işe. Adınızı tüm Türkiye duysun. Arkadaşlara geçen sordum lideriniz kim? var amigonuz kim?. Oradan hepsi bi anda bizde herkes amigo hepimiz gurubun lideriyiz. Biri Yavuz Bingöl söylüyor, Biri Azer Bülbül. Tokat maçında karsspor hakem kıyımına uğradı. Tüm stat sinema izliyor. Tepki diye bişey yok.

Son olarak kötü günde takımımızı yarı yolda bırakmayalım. Bunun daha klasman gurubu var.

BAŞTAN SON BUTUN CUMLELERINE KATILIYORUM ADMIN BENDE AYNI SEYLERDEN BAHSETTIM VE HER AMANDA BUNU VURGULADIGIMI BILIYORSUN.

Düzenleyen tolga36 - 22-Aralık-2008 Saat 13:00
KARSSPORLU OLUNMAZDA KARSSPORLU DOĞULUR
IP  Tesekkur Et
ALeNdeRoN36
Usta Üye
Usta Üye
Simge

Gönderilenler: 298
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 50
%16
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 19:23

Gökan abi iyi hoş demissinde evet bizim grupta geçen hafta sorun çıktı polislerle meşale yaktık die.iyi tamam hos görevini yapıyo peki erzurum maçındada erzurum taraftarı meşale yaktı o zaman polis nie görevini yapmadı.benimde anlatmak istediğim bu!

Konuyu Kapattığım için cevabını buraya yazıyorum. Polis müdahale etmesede Gözlemci notunu alıyor dakikası dakikasına.

Düzenleyen Admin - 23-Aralık-2008 Saat 21:10
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR
IP  Tesekkur Et
YeşiL_SiYaH
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 11
%20
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 21:03
arkadaşlar her şey için zamana ve sabıra ihtiyaç var. ve bu işte gökhan senin dediğin gibi bir anda olmaz.sen acaba kaç kere bağırdın maçta.veya başka birtane taraftar sitesini dolaşıp farklı birşey öğrendinmi veya buraya ben bas bas bağırdım resim yükleyindiye sen hangi maçtan sonra buraya resim yükledin???
sen bu işlerin amigolulukla yürümeyeceğini iyi bileceksin bir kere. odevir çoktan kafandı.sen bir yetkili olarak burda gençlere farklı seçenekeler sunacaksınüonlara imkan oluşturacaksın.
açıklamalarım devam edecek
FOREVER KÖRFEZ
IP  Tesekkur Et
tesekkür edenler: ALeNdeRoN36,
kaiser
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Gönderilenler: 541
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 107
%19
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 23:38
tartışmaya gerek yok önümüzdeki iç saha maçında takımımızın yanında olalım ve sadece destek verelim... zamanla oturur birşeyler buugun destek olmayacakların yolu açık olsun!

Not:moderatör arkadaşlar görevlerini yerine getirsin ben süperman deilim her dakka bu sitede kalamam dün 3 sayfa küfür temizledim sizinde silmeye yetkiniz var beni mi bekliosunuz?

Düzenleyen kaiser - 22-Aralık-2008 Saat 23:42
tutmazsan KARS olursun SARS!      ๏̯͡๏)
IP  Tesekkur Et
maki
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 87
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 20
%22
bullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2008 Saat 23:46
Orjinalini yazan: maki

Orjinalini yazan: bestder

bizim tüm karslılarla bi alıp veremediğimiz yok aranızdaki bazı karslılara tşk sözüm liseliye nette atıp tutmak kolay şehrinizde posta koyduk lan delikanlıydın nie gelmedin lan g**

BÖYLE TEŞEKKÜR OLMAZ YURTTAŞIM... (!)
ARKADAŞA GEREKEN UYARILARI YAPIYORUZ AMA OLAYI BÜYÜTMEN SENİN DOSTANELİĞİN KONUSUNDA ŞÜPHE DOĞURUR...
TEMİZ BİR FORUM YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ...
ÖZELDEN KENDİSİ İLE İSTEDİĞİN GİBİ KONUŞ ARANIZDAKİ MEVZUDUR AMA ALENİ OLARAK DAHA USLUBU KORUMALIYIZ...
HERKES YAŞINA VE TERBİYESİNE UYGUN YAZILAR YAZSIN...
SAYGILAR...

Bestder Ben sana her alanda koyarım. Posta olsun email olsun. Adam ol (Admin)

merhaba,
öncelikle cevaben yazdığım mesajıma konu olan mesajın küfürlü içeriği değiştirildiği için yazımın görevini tamamladığını düşünüyorum... İlgilenen ve özen gösterenlere sonsuz teşekkürler...
Admin olarak parantez içi imza ile yazımın altına yazı yazılırken de mesajımın içeriğine saygı duyulmasını talep ediyorum. Alıntı yapılırsa çok memnun olurum. Yazılan yazı admin e ait olup beni bağlamamaktadır. Kendi düşüncesidir. Laf vurduğu kişi arasındaki olay ikisi arasındadır. Şu var ki, admin olarak bizlere sahip çıkması, ahlak ve edebe aykırı yazılara izin vermemesi konularında teşekkürlerimi sonuna kadar iletirim...
teşekkürler,
saygılar...
bana akıl sır ermez kardeşim...
IP  Tesekkur Et
Admin
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 213
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldığı Alkış: 93
%43
bullet Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2008 Saat 19:19
Konu Kilitlenmiştir.

Tüm söylenenlere Karsspor'a sadece ben değil herkes sahip çıkacak. İyi günde de kötü günde de.

Düzenleyen Admin - 23-Aralık-2008 Saat 19:25
Karsspor'a Destek Vermek İsteyenler İçin Hesap Numarası Aşağıdadır.
IP  Tesekkur Et
<< Önceki Sayfa   11
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla