![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LİG HABERLERİ | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 654 ![]()
Aldığı Alkış: 102 Puan: 201 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2009 Saat 01:36 |
|||||||||||||||
Erzurumspor'u bekleyen büyük tehlike!Erzurumspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Tamgaç, kulübün, futbolculara olan 250 bin YTL borcunu ödenmemesi halinde küme düşeceğini söyledi.
Tamgaç, Erzumspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Erzurumspor'un sıkıntılı günler yaşamaya devam ettiğini söyledi.
Kulüp kapanmasın diye yönetim olarak bir şeyler yapmaya çalıştıklarını anlatan Tamgaç, şöyle konuştu: ''Bize destek vereceğini söyleyenler sözlerinde durmadıkları için şu anda maddi açıdan sıkıntılar devam ediyor. Şu anda futbolculara 250 bin YTL borcumuz var. Bu borcu ocak ayına kadar ödeyemezsek bütün futbolcularımız federasyona başvurmuş, hepsi serbest kalacaklar. Erzurumspor bir maça çıkamamıştır. İkinci maça çıkmadığı zaman da küme düşecektir.''
Şu anda istifa etmek için en güçlü durumda olduklarını belirten Tamgaç, ''İstediğimiz zaman istifa edebiliriz, ama yine Erzurumspor'u düşündüğümüz için bu kararı almaya cesaret edemiyoruz. Yani biz istifa etsek bile bu para ödenmediği taktirde bu futbolcu arkadaşlar buraya dönmeyecektir. Federasyonun onlara verdiği bir hak vardır. Biz yönetim olarak 250 milyarı bulamıyoruz, tıkanma noktasına geldik. Şimdi gerçek Erzurumluları, Erzurumspor'a destek vermeye bekliyoruz'' diye konuştu.
Ajansspor
Düzenleyen harbismail - 02-Ocak-2009 Saat 01:36 |
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Carew.55 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralık-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 34 ![]()
Aldığı Alkış: 2 Puan: 2 %5 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
vay be koskoca erzurumsporun düstüğü halllere bak insallah bu sıkıntılar karssporu vurmaz !!!1
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
karsist Süper Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 91 ![]()
Aldığı Alkış: 11 Puan: 24 %12 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Bir zamanların birinci lig (şimdiki adıyla Süper lig) takımı Erzurumspor'un içine düştüğü durum hayli düşündürücü, temenni edelim ki bu durumdan kurtulsunlar ve aynı akıbet biz dahil hiçbir takımın başına gelmesin. Çünkü rakip olmayınca biz de olmayız aslında, işin tadını veren rekabettir. Bu meseleyi bu açıdan ele almak gerekir bana kalırsa
Düzenleyen karsist - 02-Ocak-2009 Saat 17:06 |
||||||||||||||||
HARBİLER 36'ya selam, yola DEVAM...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
Since 1968 Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Aralık-2008 Konum: Erzurum Gönderilenler: 8 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Öncelikle İSMAİL kardeşime bu konuyu dile getirdigi için TEŞEKKÜR EDERİM ! tarihinde gs ve fb galibiyetleri bulunan , türkiye kupasında yarı finale kadar giden bu takım 250 ytl ye muhtaçsa ben söyleyecek birşey bulamıyorum !
SeN SeVMeNe BaK DADAŞ'ım BiZi Bu HaLe GeTiReNLeR uTaNSıN !!!
By Kzlcm
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
maki Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Kasım-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 89 ![]()
Aldığı Alkış: 21 Puan: 54 %23 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
söz konusu durumları yaşamamamız için HERKES BİRLİK İÇİNDE DESTEK İÇİNDE TOPLANMALI YÜREĞİNDEN ELİNDEN GELENİ ESİRGEMEMELİ BİZLERE KATILMALI...
ERZURUMLU KARDEŞLERİMİZİN DE BUGÜNLERİ KISA SÜREDE AŞMALARI VE REKABETE KATILMALARINI KALBEN DİLİYORUM...
s*kINTINIZ, s*kINTIMIZDIR DADAŞLAR...
SAYGILAR...
|
||||||||||||||||
bana akıl sır ermez kardeşim...
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
|
Forum Atla |