![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kars Spor Tribünleri | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
tolga36 Süper Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Haziran-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 71 ![]()
Aldığı Alkış: 12 Puan: 28 %16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2009 Saat 23:16 |
|||||||||||||||
Karssporum.com yayın hayatına başlamış bulunmaktadır.Sitemizde eksilklikler vardır bunları en kısa zamanda geliştirmek için uğraşmaktayız.Sizlere en iyi hizmeyi vermek icin.
|
||||||||||||||||
KARSSPORLU OLUNMAZDA KARSSPORLU DOĞULUR
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
gürbüz doğan Usta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Şubat-2008 Konum: Ağrı Gönderilenler: 147 ![]()
Aldığı Alkış: 28 Puan: 41 %19 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
KARSSPORUMUZA YAKIŞAN BİR SİTE YAPMIIŞ OLDUĞUNUZ İÇİN EMEYİ GEÇEN HERKESE TEŞEKÜRLER İNŞALLAH EKSİKLERDE GİDERİLDİYİ ZAMAN ÇOK HARİKA OLACAKTIR NENİM SİZLERDEN RICAM KARSSPORUMUZLA İLGİLİ SADECE MAÇ SKORU DEYİL KARSSPORUMUZUN BİR BÜTÜN OLARAK SİTEYE YANSITIN BUNLARI LÜTVEN KARSSSPOR TARAFTARI YURDUN DÖRT BİRYANINDA HABERİ OLSUN BEN TEKRAR KARSSPORUMUZUN EN BÜYÜK EKSİYİ OLAN BU TARAFTAR SİTESİNİ BİZLERE SUNDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKÜRLER SAĞOLUN HEMŞERİLERİM KARSSPORUMUZ BANKASYA LİGİNE ÇIKAR İNŞALLAH |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tolga36 Süper Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Haziran-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 71 ![]()
Aldığı Alkış: 12 Puan: 28 %16 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
tşk ederim elimizde geldıgınce hizmet vermeye calısacagız.Sitenın kurulum amacı zaten taraftarımıza haber sunabılmek bundan hıc bır suphenız olmasın.
|
||||||||||||||||
KARSSPORLU OLUNMAZDA KARSSPORLU DOĞULUR
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
wustafa Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dün Konum: Aydın Gönderilenler: 4 ![]()
Aldığı Alkış: 0 Puan: 0 %0 |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
karsspor sitesi gercekten güzel olmuş herkesin elerine sağlık benim sizden tek ricam başkanla gürüşme yaptınızda karsspor mazemeleri satacak bir anlaşma yaparsa gereken kişilerle bizde almış oluruz hic olmasa madı konuda olsun reklam konumunda olsun yardım yapmış oluroz şimdiden tşk |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
|
Forum Atla |