![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogram Arşivi | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 745 ![]()
Aldığı Alkış: 172 Puan: 396 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2009 Saat 10:08 |
|||||||||||||||
YOUTUBE'YE GİREMEYEN BAZI ARKADASLAR İÇİN YARDIMCI OLAYIM DEDİM http://rapidshare.com/files/193697526/Youtube-Jacker.zip.html BU LİNKE GİREREK PAKETİ YÜKLÜYORUZ BOYUTU ÇOK KÜÇÜK HEMEN İNİYOR ZATEN. DAHA SONRA PAKETİ BİLGİSAYARA KURUYORUZ ODA COK KISA SÜRÜYOR MAKSİMUM 5 DK. FİLAN SÜRÜYOR BU İŞLEMLER.. BU İŞLEMLERDEN SONRA YOUTUBE'YE SORUNSUZ OLARAK GİREBİLİYORSUNUZ... TUNNELLERDEN GİREN ARKADASLAR TUNNELLERİN PCLERE ZARAR VERDİĞİNİ UNUTMASIN... EMEĞE SAYGI TEŞEKKÜRLER BUTONU AŞAĞIDA =) ![]() Düzenleyen harbismail - 04-Şubat-2009 Saat 10:12 |
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | ALeNdeRoN36, | |||||||||||||||
harbismail Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2007 Konum: Kars Gönderilenler: 745 ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
bu arada indiremeyen arkadaslar yazsın yardımcı olurum..
|
||||||||||||||||
![]() Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben seni Turkcell gibi heryerden çekemem; AVEA gibi Ohh Be! der geçerim.. |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
ALeNdeRoN36 Usta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2008 Konum: Kars Gönderilenler: 407 ![]()
Aldığı Alkış: 110 Puan: 239 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
saol ismail
|
||||||||||||||||
MEDYA TARAFINDAN ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARI OLMANIN EMPOZE EDİLDİĞİ BİR ÜLKEDE,
BU SPORTİF EMPERYALİZME KARŞI DİRENİP KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMANIN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ! KARSAKLAR |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
tesekkür edenler: | harbismail, | |||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
rica ederim kardesım
|
||||||||||||||||
||||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
|
Forum Atla |